Published On: vin, Sep 30th, 2011

Greii Super Kombat vor face un show pe cinste

Share This
Tags

Asta seara, la orele 21:30, Sala Polivalenta va gazdui un adevarat spectacol, sustinut de nume grele din lumea Lokal Kombat, cum ar fi Stefan Lekovich sau Catalin Morosanu. Spectacolul va debuta cu un meci ce se va desfasura dupa regulile MMA, ulterior avand loc opt meciuri, categoria grea. Concurentii s-au antrenat din greu pentru Gala Super Kombat, doi dintre ei exersand  in afara tarii, in Anglia, respectiv Italia, unde au incercat sa-si puna la punct tehnicile necesare pentru a-si nimici adversarii.

In ciuda atentiei deosebite pe care au acordat-o Eduard Erimia, impreuna cu Cornel Musat acestui eveniment, pentru ca totul sa se desfasoare conform planificarilor, Morosanu s-a trezit fara adversar pe moment, intrucat francezul a fost retinut pe aeroport, inainte de a se urca in avion, din cauza unor substante ilegale gasite la control asupra sa. Locul francezului a fost preluat de olandezul Michel Andrade. “Sunt foarte suparat. Vroiam sa ma razbun pe toti francezii care ne-au facut paduchi, tigani. Dar tot e bine, ca si olandezul asta, cu care o sa ma bat, are nume care trage tot a francez. Ii trag o mama de bataie de se invata minte. Iti dai seama ca nu-mi subestimez adversarul, dar o sa fie bataie ca la mama ei acasa.”, a declarat, glumind, Morosanu.

Avand in vedere spectacolul care va fi oferit de catre luptatori, jocul de lumini si prezenta unor frumoase domnisoare din revistele dedicate barbatilor, organizatorii asteapta ca spectatorii sa vina in numar cat mai mare, pana in prezent, vanzarea biletelor depasind estimarile. Cei care inca nu au ajuns sa-si cumpere bilet, vor avea  aceasta posibilitate pana in momentul inceperii spectacolului, din cadrul Salii Polivalente, Winmarkt sau Promenada Mall. “Stiu ca brailenii sunt smardoi, sunt sigur ca or sa vina in numar mare sa ne sustina”, a mai declarat Morosanu.

Iata programul galei Local Kombat “Arde Braila!”:

- Meci de rezerva pentru „piramida“

Corneliu Rus (Romania) – Mindaugas Sakalauskas (Lituania)

- Prima semifinala a „piramidei“

Ricardo Van De Bos (Olanda) – Pavel Zuravliov (Ucraina)

- A doua semifinala a „piramidei“

Stefan Leko (Germania) – Sebastien Van Thielen (Belgia)

- Superfight

Lucian Danilescu (Romania) – Tomas Pakutinskas (Lituania)

- Superfight

Frank Munoz (Spania) – Redjano Cairo (Olanda)

- Superfight

Catalin Moroşanu (Romania) – Michel Andrade (Olanda)

- Superfight

Benjamin Adegbuyi (Romania) – Martin Hauser (Slovacia)

- Finala piramidei.

Comentarii

comentariu

About the Author

-