Published On: mie, Sep 21st, 2011

Gala Super Kombat la Braila

Share This
Tags

Promotorul acestui eveniment, Eduard Erimia a declarat ieri in cadrul conferintei de presa ca este incantat de faptul ca aceasta gala se organizeaza la Braila si spera ca va avea sprijinul atat al autoritatilor cat si al tuturor oamenilor ce vor sa se implice.

“ Suntem onorati sa prezentam conferinta de presa pentru Gala Super Kombat, care va avea loc la data de 1 octombrie anul curent la dumneavoastra in oras. Este o revenire a circuitului Lokal Kombat dupa ce a fost in 2004 o gala spectaculoasa, care a fost foarte bine primita de public. Eu am o oarecare afinitate cu orasul dumneavoastra, cand eram mic veneam cu tatal meu la box si am ramas atasat de Lacu Sarat si de Braila.

Cornel Musat este omul care a sprijinit miscarea Lokal Kombat si a avut si el un grup de arte martiale. I-am promis cu prima ocazie pe care o voi avea sa fac o gala in Romania, o voi face aici in zona. Avem un circuit care e transmis in 83 de tari pe patru continente. Lokal Kombat este produsul intern din Romania, iar Super Kombat este circuitul mondial care a compensat lipsa K1 dupa piata dupa evenimentele tragice din Japonia. Eu am preluat presedintia circuitului Super Kombat in 2011. Avem un circuit format din cinci evenimente, sunt patru grand prix-uri mondiale au fost deja  doua, avem piramida de patru grei din toate continentele (mai mult din Europa in cazul nostru in 2011), eliminatorii sunt doua semifinale si o finala in aceeasi seara, dupa care invingatorul intra in finala de la Frankfurt. La Braila avem a treia etapa de calificare mondiala. Avem patru sportivi de top din K1 l-as mentiona in varful piramidei pe Stefan Lekovich, care a fost de mai multe ori finalist. Avem si o masina special dedicata acestei competitii prin sponsorul nostru Mitsubishi si anume  Mitsubishi Lancer Ralliart Super Kombat.”

Cornel Musat sustine aceasta gala si este incantat de faptul ca se va tine la Braila.

“ Sunt fericit pentru ca domnul Erimia si-a indreptat privirea spre noi, ultima gala a fost aici in 2004 s-a intitulat <<Arde Braila>>, tot eu m-am implicat si atunci si a fost ceva extraordinar, as vrea sa retraim acele momente. Vreau sa ii multumesc domnului Erimia inca o data pentru faptul ca ne-a oferit aceasta ocazie si mi-as dori sa avem si sprijinul autoritatilor si al oamenilor de afaceri pentru bunul mers al acestui eveniment.”

Aceasta gala este benefica pentru orasul Braila, datorita faptului ca vor veni foarte multi sustinatori ai luptatorilor atat din Romania cat si din strainatate iar hotelurile si restaurantele vor functiona la capacitate maxima.

Pretul unui bilet va fi de 50 de ron in public si de 200 de ron pentru zona VIP, biletele vor putea fi procurate din urmatoarele locatii: Sala Polivalenta, Magazinul Winmarkt, Promenada Mall.

De asemenea evenimentul va fi animat de cele mai frumoase domnisoare din revistele dedicate barbatilor si nici efectele speciale nu vor lipsi.

Organizatorii va asteapta in numar cat mai mare pentru a sustine adevaratii luptatori.

Comentarii

comentariu

About the Author

-