Published On: mar, Sep 6th, 2011

Fotbal- liga a IV- a (etapa a III-a) Fortino Ianca a realizat scorul etapei la Mircea Voda!

Share This
Tags

*Sorin Butiseaca este golgeterul etapei cu patru reusite intr-un meci

Etapa a III-a din cadrul ligii a patra braileana la fotbal a fost una in care gazdele au reusit sa obtina patru victorii in timp ce oaspetii s-au impus in alte trei jocuri ale unei runde in care s-au marcat in total un numar de 40 (!?) de goluri impartite in mod egal: 20 gazdele, si 20 oaspetii. A iesit clar in evidenta jocul de la Mircea Voda, acolo unde Fortino Ianca a castigat cu un neverosimil 9-1 in fata gazdelor de la „Avantul” din localitate, intr-un meci in care Sorin Butiseaca a reusit rara performanta de a inscrie de patru ori in prima repriza, iar Postolea a marcat de alte trei ori in partea a doua! Un joc unde s-au marcat tot zece goluri a fost si acela de la Gropeni, acolo unde „Dunarea” din localitate a castigat cu 7-3 disputa cu Victoria Dedulesti, si unde Matei a reusit sa marcheze de numai trei ori! Intr-un alt meci al ecestei etape s-au marcat „doar” sapte goluri, aici fiind vorba despre disputa de la Traian, unde „Victoria” locala a trecut cu 5-2 de Sportul Chiscani si acumuleaza maximum de puncte dupa trei etape, dar se afla pe locul al doilea datorita golaverajului.

Prima pozitie in clasamentul ligii a IV-a din Braila este ocupata de Vointa Visani care a facut si ea tot 9 puncte dupa succesul la limita, 1-0, obtinut pe terenul fostului lider, Victoria Cazasu echipa care se afla acum pe pozitia a patra cu sase puncte. Una dintre echipele cu pretentii din acest campionat al ligii a IV-a brailene, FC Tufesti, a castigat cu scorul de 3-1 in deplasarea de la Vointa Sutesti, Siretul Vadeni a castigat la scor de neprezentare disputa de acasa cu Vointa Gaiseanca, in timp ce Viitorul Galbenu a invins la limita, 3-2, pe teren propriu, pe CS Faurei.

Dupa aceasta runda primul loc este ocupat de Vointa Visani cu 9 puncte (7-1), locul al doilea se afla Victoria Traian tot cu 9 puncte (8-3), dupa care urmeaza alte sase echipe aflate la egalitate de puncte (sase) departajate de golaveraj, in aceasta ordine: Fortino Ianca, Victoria Cazasu, FC Tufesti, Siretul Vadeni, Viitorul Galbenu si Sportul Chiscani. Ultimile doua clasate sunt Avantul Mircea Voda si Victoria Dedulesti ambele fara niciun punct dupa trei runde.

Rezultatele tehnice si marcatorii acestei etape a III-a din cadrul ligii a IV-a brailene la fotbal sunt:

Victoria Cazasu – Vointa Visani  0-1 (0-0)

Babeanu( 75)

Dunarea Gropeni – Victoria Dedulesti  7-3 (3-1)

Matei (15, 60, 82), Durbaca (44), Banica (45), Buhai (54), Balan (71)/ Buzea 24, 79, 89)

Vointa Sutesti – FC Tufesti  1-3 (1-1)

Creanga (6)/ Marin (42), Ghioca (68), Popartac (83)

Victoria Traian – Sportul Chiscani  5-2 (3-0)

Lupascu (7, 84), Stan (11), Veber (44, 63)/ Gheorghita (59, 87)

Avantul Mircea Voda – Fortino Ianca  1-9 (1-6)

Balan (13)/ Mata (1, 38), S, Butiseaca (17, 19, 40, 42) Postolea (46, 81, 87)

Siretul Vadeni – Vointa Gaiseanca  3-0 (1-0)

M.Stan (19), E. Stan (62), Nazaru (autogol- 72)

Viitorul Galbenu – CS Faurei  3-2 (1-1)

Lautaru (17, 69), Andrei (68)/ Cristea (40), Butiseaca (83)

Etapa viitoare programeaza sambata, 10 septembrie meciurile:

Vointa Visani – CS Faurei

Fortino Ianca – Viitorul Galbenu

Vointa Gaiseanca – Avantul Mircea Voda

Sportul Chiscani – Siretul Vadeni

FC Tufesti – Victoria Traian

Victoria Dedulesti – Vointa Sutesti

Victoria Cazasu – Dunarea Gropeni

Comentarii

comentariu

About the Author

-