Published On: Soare, Sep 25th, 2011

Fotbal: liga a III-a (etapa a VI-a) Conpet Ciresu a realizat surpriza etapei, la Slobozia! Unirea Slobozia – Conpet Ciresu 1-1 (0-1)

Share This
Tags

*gazdelor le-au fost anulate trei goluri pe motiv de ofsaid!

In ciuda faptului ca parea victima sigura in meciul de la Slobozia de pe terenul liderului, Unirea, din localitate, Conpet Ciresu s-a dovedit a fi o nuca foarte tare pentru formatia gazda, brailenii fiind la aceasta ora neinvinsi in partidele jucate in deplasare. „Ciresarii” au castigat un meci si au reusit doua remize pe terenuri „straine”, in timp ce acasa a castigat doar un joc si au pierdut alte doua!! In meciul de la Slobozia brailenii au fost cei care au marcat primii dupa o nesincronizare a fundasilor gazda, care i-au permis lui Nicolita sa trimita in plasa, pe coltul lung, din cadere, o minge centrata din lovitura libera de Ilie: 0-1 (min. 4)!! A urmat apoi o dominare sufocanta a ialomitenilor care au ratat mai intai prin Toma (mim. 6), al carui „cap” din sase metri a fost scos de sub transversala de Stoica, iar apoi Ibrian sa rateze incredibil de la trei metri de poarta goala (min.20)! Pana la finalul primei reprize brailenii sunt supusi unui asediu prelungit, iar Unirii Slobozia ii sunt anulate corect, pe motiv de ofsaid, trei goluri marcate de V. Gheorghe (doua) si Ibrian, toate la semnalizarile foarte bune venite de la asistentul Sorin Paduraru (din Constanta).

Chiar daca s-au aparat pe trei linii, brailenii au avut si doua contraatacuri irosite de Oprea (min. 32) si Nicolita (min. 39), iar la pauza se intra cu un rezultat mai mult decat surprinzator: 0-1!! In partea a doua gazdele asediaza practic careul brailean, dar ialomitenii abuzeaza de multe centrari prinse cu siguranta de portarul Stoica sau respinse de fundasii de la Conpet. Vazand ca gazdele nu reusesc sa marcheze, centralul partidei Victor Chiriazic (Tulcea) a dictat un penalty complet gratuit Unirii Slobozia, in minutul 75, atunci cand Stanciu a cazut in careul brailean neatins de nimeni: V. Gheorghe a executat foarte bine penalty-ul si a restabilit egalitatea dupa o lovitura de la 11 metri vazuta doar de arbitrul de centru: 1-1.

Finalul meciului ii gaseste pe jucatorii braileni in propria suprafata de pedeapsa dar gazdele nu mai reusesc sa marcheze golul unei victorii pe care ar fi meritat-o dupa aspectul jocului, insa ialomitenii puteau sa si piarda toate punctele daca nu ar fi fost ajutati sa inscrie din acel penalty. Chiar si asa, Unirea Slobozia a pierdut fotoliul de lider al seriei a II-a din liga a III-a, in fata echipei CS Afumati care a acumulat 15 puncte dupa aceasta etapa, in timp ce ialomitenii sunt pe locul secund cu 13 puncte, iar Conpet Ciresu se situeaza pe locul noua cu 8 puncte!

In aceasta partida de la Slobozia, cele doua echipe au avut urmatoarele alaturi:

Unirea Slobozia: Dobre – Lazar, Bozean, Soare, Rosu – Dragut (Stan), Ivasca, (Cristea), Macare, Toma (D. Gheorghe) – Ibrian (Stanciu) V. Gheorghe.

Conpet Ciresu: Stoica – Baciu, Musat, Ilie (Grozea), Cotiga – Craciun, Baicu, Puscasu (Bratu) – Oprea (Hutu), Nicolita (Mandroasa), Craciunescu.

Comentarii

comentariu

About the Author

-