Published On: joi, Sep 1st, 2011

Fotbal- Liga a III-a (etapa a III-a) Compet Ciresu vrea sa dea lovitura in partida cu ACS Berceni!

Share This
Tags

Dupa doua rezultate mai mult decat remarcabile obtinute de nou promovata braileana in liga a III-a (2-0 acasa cu Comprest GIM Bucuresti, si 1-1 pe terenul echipei CS Balotesti), Conpet Ciresu incearca astazi dupa amiaza sa produca surapriza campionatului din acest esalon fotbalistic. Nu de alta, dar la Ianca va ateriza liderul seriei a II-a din liga a III-a, ACS Berceni, formatie care are ca obiectiv promovarea in esalonul superior. Oaspetii brailenilor au invins in prima etapa cu 6-0 pe Phoenix Ulmu (care s-a retras din campionat dupa acest esec!), iar in a doua runda au trecut cu scorul de 2-1 de CS Stefanesti, asa ca este mai greu de crezut ca se pot impiedica de gruparea antrenata de Vasile Darie si Ionel Ivan.

Cu toate acestea, antrenorul principal de la Conpet Ciresu crede in minuni: „Este un meci destul de greu pentru noi astazi, dar in cele din urma este un joc ca oricare altul. Baietii au demonstrat ca pot juca de la egal la egal cu orice adversar, iar daca vor respecta indicatiile venite de pe banca tehnica cred ca putem sa facem un joc bun, si (de ce nu) poate reusim sa producem surpriza. Din cate stiu eu fotbalul se joaca 11 contra 11, si orice meci incepe de la 0-0, asa ca sa nu ne vada lumea ca fiind victime sigure, deoarece noi ne jucam sansa, indiferent cat de mica este ea. Dar la fel de bine poate sa iasa si prost!!”- a spus inainte de joc Vasile Darie.

Meciul de pe stadionul „Stefan Vrabioru” din Ianca va incepe la ora 17, si va fi condus de o brigada de arbitri din Ploiesti, cu Ovidiu Oprea la centru, acesta fiind ajutat la cele doua tuse de asistentii Lucian Banu si Marius Diaconu, in timp ce observatori sunt Iulian Giuran (Constanta) si Ion Catoi (Bucuresti).

In etapa a treia din seria a II-a a ligii a III-a la fotbal se mai joaca astazi urmatoarele meciuri:

CS Afumati – CS Tunari

Dunarea Calarasi – Comprest GIM Bucuresti

Rapid II Bucuresti – CS Balotesti

CS Stefanesti – CS Voluntari

CS Eforie Sud – Eolica Baia

Viitorul Axintele – Unirea Slobozia

Viitorul Chirnogi sta, deoarece Phoenix Ulmu s-a retras din campionat

Valentin Constantinescu

Comentarii

comentariu

About the Author

-