Published On: Soare, Sep 4th, 2011

Fotbal: liga a ACS Berceni a smuls Ciresu din radacini la Ianca!III-a (etapa a III-a)

Share This
Tags

*ilfovenii au castigat cu 4-0, dar au mai ratat 7-8 ocazii clare de a inscrie

Dupa doua etape din care jucatorii de la Conpet Ciresu reusisera sa acumuleze patru puncte, si se parea ca toata lumea este a lor, vineri dupa amiaza, la Ianca, formatia antrenata de Vasile Darie si Ionel Ivan a suferit o corectie severa din partea ACS-ului din Berceni, care s-a impus numai cu scorul de 4-0. Brailenii au avut 30 de minute in care au jucat (aproximativ) de la egal la egal cu mult mai valoroasii lor adversari, si chiar au avut cateva tentative de a marca prin Nicolita (min. 6 si 16) si Oprea (min. 18), dupa care s-au taiat ca maioneza.  Oaspetii au pus stapanire totala pe jocul disputat pe stadionul „Stefan Vrabioru” din Ianca, inca din minutul 31, atunci cand Pivniceru a dat semnalul de lupta cu o „torpila” de la 25 de metri scoasa greu de Stoica de sub bara. Dupa ce acelasi Pivniceru mai rateaza inca o data (min.34), ilfovenii au reusit deschiderea scorului prin Sandu, dupa un corner batut de Barbu: 0-1 (min.35). Brailenii au ultimile zvacniri din acest meci in minutele 44 si 45, dar Baicu si Musat nu au gasit cadrul portii lui Andreescu desi s-au aflat in pozitii bune.

Dupa pauza s-a jucat practic intr-un singur sens, spre poarta braileana deoarece defensiva gazdelor a fost practic inexistenta, iar jucatorii oaspeti au facut absolut tot ceea ce au vrut pe teren, marcand insa doar de alte trei ori, dar ratand in schimb alte 5-6 ocazii uriase de a inscrie. A fost mai intai 0-2 chiar in minutul 48, atunci cand Damian a centrat perfect in fata portii iar Funieru a marcat ca la antrenament in plasa unui portar brailean depasit complet de faza. In minutul 57 Funieru a scapat singur cu Stoica dar a sutat in el la 16 metri, mingea a revenit ilfoveanului care a retrimis spre poarta goala, dar Cotiga a respins de pe linia portii! Un minut mai tarziu a venit randul lui Pivniceru sa fie singur cu portarul brailean, dar a trimis pe langa poarta de la 10 metri, din pozitie centrala!!

In minutul 69 se produce inevitabilul: contraatac de manual purtat de Pivniceru si Funieru, iar dupa un un-doi spectaculos intre cei doi ultimul ramane singur cu Stoica si-l executa calm pe nevinovatul portar brailean: 0-3!

O faza demna de „cascadorii rasului” a avut loc in minutul 79, atunci cand Funieru a scapat iarasi singur cu portarul brailean dar a sutat in acesta iesit in intampinare, mingea i-a revenit ilfoveanului iar jucatorul din Berceni aflat singur-singurel la 7-8 metri de poarta, in pozitie centrala, trimite incredibil pe langa poarta goala!! A mai fost o situatie de singur cu portarul a oaspetilor ratata de Dedu (min.85), pentru ca trei minute mai tarziu ACS Berceni sa stabileasca rezultatul final prin Lupes, cu un sut imparabil de la 10-11 metri lateral stanga, direct in vinclul portii brailene: 0-4!!

A fost in general o partida controlata cu autoritate de ACS Berceni care a readus cu picioarele pe pamant o formatie braileana ce nu a avut in repriza secunda decat un singur sut mult peste poarta adversa expediat de Nicolita (min. 60). Una peste alta a fost o victorie mai mult decat meritata a ilfovenilor, dar scorul de pe tabela de marcaj nu reflecta adevarata diferenta de valoare dintre cele doua formatii, brailenii fiind clar depasiti de aversarii lor la absolut toate capitolele posibile intr-un meci de fotbal! Cele doua echipe au avut urmatoarele componente:

Conpet Ciresu: Stoica – Baciu (min.70: Stoian), Musat, Cotiga, Grozea – Baicu, Perca, Craciun (min. 59: Hutu) – Oprea, Puscasu, Nicolita. Antrenor: Vasile Darie.

ACS Berceni: Andreescu – Stan, Fasie, Sandu, Ghinea – Frangu (min. 83: Dedu), Damian, Funieru (min.80: stefan), Pivniceru (min.81: Lupes) – Barbu (min.86: Moldoveanu), Marulis. Antrenor: Dumitru Bolborea.

Au arbitrat foarte bine prahovenii Ovidiu Oprea (centru), Lucian Banu, si Marius Diaconu (asistenti).

Comentarii

comentariu

About the Author

-