Published On: mar, Sep 20th, 2011

Fotbal- Cupa Romaniei (saisprezecimi) CF Braila joaca astazi dupa amiaza cu Gaz Metan Medias

Share This
Tags

Dupa o pauza de aproximativ opt ani, in aceastadupa amiaza incepand cu ora 16, pe stadionul „Municipal” va avea loc o noua partida din cadrul saisprezecimilor de finala ale Cupei Romaniei la fotbal, in care CF Braila va intalni echipa de prima liga Gaz Metan Medias. Ne amintim cu placere faptul ca in toamna anului 2003 Dacia Unirea invingea cu 1-0 si eli-mina pe Rapid Bucuresti din aceasta faza a competitiei dupa un gol marcat de Buteseaca (min. 70) iar atunci gruparea braileana se oprea in sferturile de finala ale competitiei fiind eliminata de catre Dinamo Bucuresti (0-1 si 0-2), dupa ce in optimi invingea la Strejnic, pe Apullum Alba Iulia cu 2-0, datorita golurilor marcate de Dicu si Buteseaca!!

Acum datele problemei sunt altele. CF Braila a fost invinsa sambata in campionat, cu 6-0 pe terenul echipei Sageata Navodari iar jucatorii braileni au inaintea jocului de astazi moralul destul de fragil dupa acel esec. Stim cu totii ca mediesenii sunt o echipa redutabila care a fost foarte aproape sa se califice in grupele Europa League, iar formatia antrenata de Cristi Pustai vine la Braila cu gandul de a castiga si de a se califica in optimi. Nu putem anticipa daca antrenorul oaspetilor va folosi titularii in meciul de pe „Municipal”, si nici nu cunoastem intentiile antrenorului Ion Viorel, dar suntem convinsi ca brailenii vor face tot ceea ce le sta in puteri pentru a produce surpriza acestei faze a Cupei Romaniei, insa va fi foarte greu.

Partida dintre CF Braila si Gaz Metan Medias va fi condusa de o brigada de arbitri care-l va avea la centru pe Emil Voicu (Bacau), acesta urmand a fi ajutat la cele doua tuse de asistentii Sebastian Gheorghe (Suceava) si Vladimir Urzica (Piatra Neamt), arbitru de rezerva va fi Bogdan Anghelinei (Galati), in timp ce observatorii vin din Bucuresti si sunt Gheorghe Moise si Ion Rotaru.

Comentarii

comentariu

About the Author

-