Published On: vin, Sep 9th, 2011

Elevii colegiului “Ana Aslan” in vizita la Politie

Share This
Tags

* Activitatea cu tema „Meseria este bratara de aur” face parte din cadrul manifestarilor  organizate la scoala de vara * Copiii au aflat ce presupune profesia de politist si care este rolul politiei in societate.

Mai multi copii din clasele primare, insotiti de profesorii lor au vizitat Inspectoratul de Politie al Judetului Braila, pentru a-i vedea la lucru pe politisti. Elevii au desfasurat vizita la IPJ, ca urmare a participarii lor la o Scoala de vara cu scopul de a descoperi care ar fi meseria care li se va potrivi in viitor. In incercarea de a-i convinge, politistii s-au intrecut pe ei in a le arata felul in care isi desfasoara activitatea. Micutii au fost incantati de prestatia a sapte luptatori din trupele speciale ale Politiei. Imbracati in tinuta specifica, acestia au desfasurat un exercitiu tactic care i-a impresionat pe elevi, multi dintre acestia declareandu-se pe loc convinsi ca viitoarea lor meserie ar fi aceea de politist. Mai mult, politistii le-au aratat elevilor si masinile de interventie al detasamentelor rapide, iar criminalistii trusele speciale cu care ancheteaza cazurile grave. Spre deliciul copiilor, criminalistii le-au artat pe loc cum se preleveaza amprentele.

Vizita la IPJ Braila a avut efectul scontat, cei mai multi dintre elevi afirmand ca se gandesc serios sa imbratiseze frumoasa meserie de politist.

Comentarii

comentariu

About the Author

-