Published On: vin, Sep 23rd, 2011

EI SUNT SEFII LUI ION STERIAN SI SERGIU IONUT DIACOMATU

Share This
Tags

Infobraila incepe astazi seria dezvaluirilor incendiare despre un grup de interese care vrea sa sece de resurse judetul nostru, sa schimbe autoritatile locale si s ne subjuge in totalitate unei mafii coordonate de la Bucuresti de oameni apropiati actualei puteri

Dupa insuccesul in alegerile din anul 2008, grupul de interese care doreste sa puna mana pe resursele judetului Braila s-a reorientat catre alte sageti numai bune de bagat la inaintare. Prin urmare, potrivit informatiilor noastre, Ion Sterian va fi retras un pas in spate, iar „la fata“ va fi scos Sergiu Diacomatu pe post de „Alba ca Zapada“. Sursele noastre spun insa ca pe Sterian si Diacomatu ii uneste faptul ca sunt cava-leri ai Ordinului Suveran Ordinul Militar al Sfântului Ioan de Ierusalim – Cavalerii de Malta, prezentati in imaginile de mai sus!

În cartea „Cavalerii întune-ricului”, Francois Hervet scrie: „{n decembrie 1969 a avut loc o întâlnire secreta în biroul contelui Umberto Ortolani, ambasadorul cavalerilor de Malta în Uruguay, la care au participat mai multe capete ale lojei P2: Licio Gelli, Roberto Calvi, Michele Sidona, toti implicati în omorârea Papei Ioan Paul I si în masive fraude bancare.”  De asemenea, istoricul militar român Mihai Dogaru afirma într-o emisiune TV:   „Cavalerii de la Malta reprezinta una dintre cele mai vechi ramuri ale „Ordinului Cuceritorilor”.

Ei au o Constitutie proprie si au jurat sa depuna toate eforturile în scopul stabilirii Noii Ordini Mondiale.” Cavalerii de Malta sunt cei care au pus bazele CIA.

In numerele urmatoare va vom prezenta adevarata fata a celor care ne mint spunandu-ne cat de curati si de nobili sunt ei!

Comentarii

comentariu

About the Author