Published On: mar, Sep 13th, 2011

De vazut: Drive (Cursa)

Share This
Tags

Pilotul e un tip enigmatic cu o viata dubla. Shannon (Bryan Cranston) este agentul Pilotului atat pe timpul zilei, cat si pe timpul noptii. Ziua Pilotul concureaza, iar noaptea participa la jafuri. Ca orice mafiot de talie mica, Shannon are un plan pentru Pilot: constructia unei masini cu care acesta sa poata concura pe un circuit profesionist.

Aparent singuratic, Pilotul se îndragosteste de vecina lui Irene (Carey Mulligan), o mama vulnerabila, tarata într-o lume a infractorilor odata cu întoarcerea sotului ei din închisoare, Standard (Oscar Isaac). Cand un jaf nu decurge conform planului, Pilotul ajunge sa fuga, însa devine responsabil pentru Irenen si copilul ei.

Acum, gangsterii (Albert Brooks si Ron Perlman) nu-l mai urmaresc doar pe el, ci sunt pe urma lui Irene si a fiului ei, moment în care pilotul este fortat sa schimbe viteza si sa intre pe contrasens. Instinctul pilotului îl opreste din goana nebuna dupa razbunare si se tempereaza gandindu-se ca trebuie sa îi proteje pe Irene si pe fiul acesteia. Negociaza libertatea lor cu pretul libertatii proprii.

“Drive” este un film bazat pe romanul omonim scris de James Sallis. Va doresc  vizionare placuta!

Comentarii

comentariu

About the Author

-