Published On: mie, Sep 21st, 2011

Doi talhari au intrat pe mana Politiei

Share This
Tags

*Tinerii care reusisera in urma cu cateva luni sa praduiasca un birou notarial din Braila si o societate commerciala, au fost identificati de politisti, fiind nevoiti acum sa raspunda poentru faptele comise vor fi nevoiti sa raspunda pentru faptele comise

Ieri, judiciaristi din cadrul Biroului de Investigatii Criminale  au efectuat perchezitii la domiciliile brailenilor G.M. (31 de ani) si H.R. (33 de ani), suspectati de comiterea a doua fapte penale inregistrate, initial, cu autori necunoscuti.

Celor doi li s-a probat ca au comis o tentativa de furt, in noaptea de 1/2.07.2011, in dauna unui cabinet notarial din municipiu, iar, in noaptea de 14/15.09.2011, au patruns in incinta unei societati comerciale din Braila si au sustras bunuri in valoare de 60.000 de lei.

Autorii au fost retinuti pe baza de ordonanta pe o durata de 24 de ore, fiind incarcerati in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva al IPJ Braila, urmand ca astazi sa fie prezentati Parchetului de pe langa Judecatoria Braila cu propunere de arestare preventiva.

Comentarii

comentariu

About the Author

-