Published On: Soare, Sep 25th, 2011

Doi adolescenti au fost praduiti in drum spre scoala

Share This
Tags

Ofiterul de  serviciu de la Politia Municipiului Braila a fost sesizat telefonic de un cadru didactic al unei scoli din Braila, cu privire la faptul ca elevii S.G. (14 ani), din Braila, si C.M. (14 ani), din comuna Cazasu, in timp ce se indreptau spre scoala, au fost deposedati prin violenta de un ceas de mana si un telefon mobil de un tanar necunoscut.

In baza sesizarii, s-a constituit o echipa operativa din cadrul Biroului de Investigatii Criminale care, desfasurand primele cercetari, a stabilit ca cei doi minori, in timp ce se deplasau dinspre strada 1 Decembrie 1918, printre blocuri, spre strada Mihai Bravu, pentru a ajunge la scoala unde invata, au fost ajunsi din urma de un tanar care i-a prins cu bratele in jurul gatului si, pe un ton impunator, le-a solicitat sa-i dea obiectele de valoare pe care le au asupra lor.

De teama sa nu fie agresati, S.G. i-a dat suspectului un ceas de mana in valoare de 50 de lei, iar C.M. un telefon mobil in valoare de 200 de lei.

In urma cercetarilor desfasurate, judiciaristii au stabilit ca suspectul se numeste V.M. (21 de ani), din Braila, fata de care se efectueaza activitati de cautare in vederea depistarii si audierii cu privire la cele intamplate.

In cauza s-a intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de talharie.

Comentarii

comentariu

About the Author

-