Published On: joi, Sep 22nd, 2011

Din dragoste cu cele mai bune intentii

Share This
Tags

Alex are 35 de ani, este un tip de succes, cu destula incredere in el si sociabil, atata vreme cat are ultimul cuvant. Daca nu, e cam nevrotic caci lucrul cel mai important pentru el este sa detina controlul. Ceilalti il considera simpatic, dar nervos. Tatal lui Alex il anunta la telefon ca mama sa a avut un accident cerebral si e internata la spital.

Ingrijorat, fiul se urca in primul tren spre mama sa, iar pe drum da telefoane tuturor prietenilor doctori, care i-ar putea explica mai pe larg ce boala are mama sa si ce se poate face. Sfaturile pe care le primeste il ingrijoreaza pe Alex tot mai tare, mai cu seama ca ajunge la concluzia ca medicul care se ocupa deja de mama lui nu e cel mai potrivit.

Femeia da semne ca incepe sa se simta mai bine, dar in acest timp Alex face o serie de greseli, toate din dragoste, cu cele mai bune intentii. Fiul hotaraste s-o duca pe mama sa intr-un spital mai mare, doar ca doctorul care o ingrijeste deja e un prieten de familie, iar tatal sau va trebui convins sa accepte mutarea, care l-ar jigni pe medic. Va doresc vizionare placuta!

Comentarii

comentariu

About the Author

-