Published On: Soare, Sep 4th, 2011

Dezastru si la a doua sesiune a bacului

Share This
Tags

* povestea din prima sesiune a examenului de bacalaureat s-a repetat si in aceasta toamna

* din 357 de candidati inscrisi la centru de examinare “ Anghel Saligny” doar 58 au reusit sa treaca examenul, adica mai putin de 20%

Ieri a fost ziua cea mare pentru sutele de elevi braileni inscrisi in a doua sesiune a bacalaureatului. Acestia au aflat ieri rezultatele la toate probele. Multi si-au incercat norocul, dar putini au reusit sa treaca.

Daca probele orale au trecut usor, se pare ca la  probele scrise elevii nu au fost siguri pe cunostintele dobandite in timpul anului scolar.

Limba si literatura romana cu eseul despre problema banului intr-o nuvela studiata a fost o povara pentru elevi.

Unii dintre elevi au asteptat cu nerabdare rodul muncii lor, asteptand chiar cinci ore afisarea rezultatelor.

Dupa multe emotii, la ora 13: 20, candidatii au putut vedea rezultatele. Dezastruos! Doar 58 de candidati au putut sa rasufle linistiti. Pentru restul, ziua de ieri a fost cea mai grea. Cei mai multi dintre ei au inceput sa planga, dezamagiti ca au ratat si aceasta sansa. “Nu am promovat, din nefericire. Am picat la matematica. Nu am ce sa fac, voi depune contestatie” a declarat unul dintre elevii respinsi.

In toata multimea de elevi daramati de ideea esecului, ici-colo se vedea si cate un candidat care se bucura din tot sufletul de rezultatele obtinute. “ Sunt foarte fericit ca am promovat..Am invatat mult si munca mi-a fost rasplatita cu nota 8, 50. Imi doresc sa ma inscriu la o facultate, pentru un viitor mai bun”, a declarat un alt elev, in culmea fericirii.

Elevii care nu au promovat au mai avut o sansa prin depunerea contestatiilor. Astazi si maine vor fi rezolvate aceste contestatii, urmand ca pe 7 septembrie sa fie afisate rezultatele finale.

Comentarii

comentariu

About the Author

-