Published On: mar, Sep 13th, 2011

Senatorul PSD, Mircea Geoana a lansat o platforma de comunicare online

Share This
Tags

*Mircea Geoana relanseaza www.mirceageoana.ro

Senatorul PSD a a lansat pe data de 6 septembrie o platforma integrata de comunicare online, ce va facilita comunicarea cu toti cei care doresc sa se informeze cu activitatea politica a lui Geoana. Pagina de internet, blogul,  profilul de pe Facebook, conturile de Twitter, YouTube si LinkedIn, sunt puse toate la dispozitia utilizatorilor de internet si sunt actualizate cu informatii la zi, fotografii noi si inregistrari audio si video despre activitatea si initiativele Presedintelui Senatului Romaniei. In afara de faptul ca toate canalele online sunt integrate intr-o singura platforma, ceea ce faciliteaza accesul pentru cei interesati de activitatea si proiectele la care lucreaza Mircea Geoana, noua platforma, cu modificari majore de design, isi propune sa vina in intampinarea utilizatorilor, simplificand utilizarea aplicatiilor.

Noutatea majora a platformei pe care Mircea Geoana o lanseaza este gruparea tuturor canalelor de comunicare online intr-o forma compacta pe care utilizatorii sunt invitati sa o descopere. In acelasi timp, Mircea Geoana doreste sa incurajeze interactiunea cu utilizatorii de internet, fiind deschis pentru dialog prin intermediul mai multor canale si aplicatii online.

In acelasi timp, www.mirceageoana.ro aduce o forma mai eficienta de acces catre celelalte proiecte pe care Mircea Geoana le promoveaza, prin intermediul Institutului Aspen Romania si a Comitetului National pentru Dezvoltare. Astfel, utilizatorii de internet vor avea acces mai usor atat la proiectele politice ale Presedintelui Senatului, cat si la cele neguvernamentale si de societate.

Comentarii

comentariu

About the Author

-