Published On: Soare, Sep 11th, 2011

De la agonie la extaz: HC Dunarea Braila – HCM Baia Mare 33-27 (14-12)

Share This
Tags

In ciuda faptului ca baimarencele pareau a fi o prada usoara pentru echipa noastra, prima repriza a aratat ca HC Dunarea mai are mult de lucrat la faza de aparare, evolutia scorului aratand clar acest lucru: 3-4 in minutul 10 si 7-8 in minutul 20. Revenirea insa la echipa, dupa o accidentare, a lui Perianu si jocul excelent a lui Brot si Constantinescu au facut ca scorul la pauza sa fie totusi 14-12.

Ca si in meciul trecut, timpul de repaus dintre cele doua reprize a fost de bun augur, elevele lui Ioan Baban facand legea in partea a doua a intalnirii, cand s-au desprins la mai multe goluri diferenta si au impus un ritm de joc care le-a sufocat pe baimarence si i-a determinat pe suporteri sa le aplaude la scena deschisa.

La finalul partidei, antrenorul HC Dunarea, Ioan Baban s-a declarat multumit de jocul echipei, ba maim ult, le-a oferit fostelor sale eleve o floare, ca semn al revederii, dar si ca sa le mai aline gustul infrangerii. “Nu am avut o partida tocmai usoara in fata HCM-ului din Baia Mare in sensul ca absentele foarte importante din randul jucatoarelor Dunarii s-au reflectat si in evolutia echipei. Diferenta s-a facut in repriza secunda cand datorita lipsei solutiilor pe banca echipa vizitatoare a cazut pe fond fizic. Trebuie sa remarc faptul ca ma bucura revenirea Gabrielei Perianu, care a jucat a facut-o foarte bine”, a spus Baban.

Antrenorul echipei vizitatoare, Costica Buceschi, a declarat ca meciul “a fost greu, dar ne-am descurcat destul de bine, iar fetele au facut o partida buna in deplasare si au aratat o crestere de forma fata de meciul din prima etapa semn ca relatiile de joc tind catre nivelul dorit”.

HC Dunarea Braila (33)

Portari: Dobre, Voicu

Marcatoare: Brot 6, Constantinescu 6, Perianu 6, Adespii 5, Iancu 4, Iushcenko 2, Lobach 2, Dragut 1, Irimia 1.

Aruncari de la 7 m: 5 – transformate 4.

Eliminari : 2 x 2 min.

Antrenor: Ioan Baban.

HCM Baia Mare (27)

Portari: Cetateanu, Matei

Marcatoare: E. Buceschi 11, Ravasz 6 (3 din 7 m), Pirvut 4, Rudics 3, Tatar 2, Tomescu 1.

Aruncari de la 7 m: 4-transformate 2.

Eliminari : 8 x 2 min.

Antrenor: Costica Buceschi.

Comentarii

comentariu

About the Author

-