Published On: mie, Sep 28th, 2011

De citit: Totul sub cer – Matilde Asensi

Share This
Tags

Cartile Matildei Asensi sunt citite de peste 20 de milioane de oameni din lumea intreaga. Romanul “Totul sub Cer” a fost distins cu Premiul Internacional Latino Book Awards in 2008 – categoria „Cel mai bun roman de epoca [n limba spaniola.

Un roman fascinant semnat de autoarea bestsellerului international Ultimul Cato, o incursiune in istoria veche a Chinei, plina de suspans, si atmosfera de epoca.

Dupa ce Primul Imparat reuseste unificarea tarii, si cum, pentru locuitorii ei, singura lume posibila este China, aceasta va fi numita „Totul sub Cer“.

In 1923, pictorita spaniola Elvira De Poulain soseste din boemul Paris in China, taramul unor traditii ancestrale, dar si al luptelor intestine care destabilizeaza tara. De-a lungul unui traseu labirintic, Elvira si nepoata sa Fernanda vor afla ca mai importanta decat tainele lumii fabuloase a Primului Imparat al Chinei sau comoara ascunsa in mormantul acestuia este insasi aventura initiatica a cautarii, prilej de confruntare cu pericole exterioare, dar mai ales cu demonii launtrici.

Va doresc lectura placuta!

Comentarii

comentariu

About the Author

-