Published On: mar, Sep 13th, 2011

Cristian Rizea, alaturi de elevi la inceperea unui nou an scolar

Share This
Tags

Deputatul PSD a fost prezent luni la festivitatea de incepere a unui nou an scolar la Scoala Nr.1 si Scoala Nr.2 din orasul Insuratei.

Elevii celor doua scoli au fost intampinati de o scoala noua, reabilitata, mobilata cu echipamente sanitare noi si mobilier pe masura, cele doua institutii scolare fiind reamenajate din fonduri europene. Dupa festivitatea de incepere a anului scolar 2011-2012 din cele doua scoli, Cristian Rizea a dorit sa fie prezent si la Grupul Scolar Industrial Insuratei, clasele I – XII, pentru a marca si alaturi de acestia inceperea noului an scolar.

La sfintirea celor doua scoli au fost prezenti si reprezentantii Judecatoriei Insuratei, care au tinut sa ii multumeasca domnului deputat pentru ajutorul acordat pentru ca judecatoria sa nu fie desfiintata.

Cristian Rizea a  venit in sprijinul parintilor care nu au avut bani pentru a le asigura copiilor lor rechizitele necesare pentru inceperea noului an scolar, oferindu-le  si in acest an peste 1000 de ghiozdane tuturor copiilor din cele 22 de localitati din Braila. „In calitate de parlamentar, imi respect promisiunile facute fata de braileni si consider ca gestul meu ar trebui urmat de toti parlamentarii. Educatia este cea mai importanta pentru copii, pentru ca ei reprezinta viitorul nostru! Principalul nostru obiectiv trebuie sa-l reprezinte educatia si cum sa facilitam calea spre ea tuturor copiilor, in ciuda vremurilor de instabilitate economica si financiara prin care trecem” a declarat deputatul Cristian Rizea.

Comentarii

comentariu

About the Author

-