Published On: joi, Sep 8th, 2011

Conpet Ciresu incearca sa nu piarda astazi la Voluntari

Share This
Tags

Astazi dupa amiaza sunt programate sa se desfasoare meciurile etapei cu numarul patru din cadrul ligii a III-a la fotbal, competitie in care joaca si formatia braileana Conpet Ciresu, grupare care face parte din seria a II-a. Dupa ce in etapa trecuta „ciresarii” au pierdut cu un 0-4 categoric partida de acasa cu ACS Berceni, formatia antrenata de Vasile Darie si Ionel Ivan se deplaseaza in aceasta dupa amiaza pe terenul echipei CS Voluntari. Chiar daca gazdele se afla pe locul cinci in clasament cu 4 puncte din doua meciuri, brailenii (locul 8 cu 4 puncte din trei jocuri) fac deplasarea la Voluntari cu dorinta de a se reabilita in fata propriilor suporteri, sau altfel spus au intentia de a se intoarce acasa cu cel putin un punct.

Dar acest lucru nu se poate realiza in conditiile in care jucatorii de la Conpet Ciresu vor presta acelasi joc haotic din runda anterioara, in care brailenii au fost debusolati total in fata unui adversar care a facut tot ceea ce a vrut pe terenul de la Ianca. Suntem convinsi ca cei doi antrenori braileni au lucrat serios la refacerea moralului serios afectat al jucatorilor, dar daca au reusit sa faca ceva in acest sens se va vedea doar in meciul de astazi. Pentru a mai drege (oarecum) busuiocul dupa dezastrul de acum o saptamana, Vasile Darie va incepe meciul de la Voluntari cu urmatoarea formula de echipa (probabila): Stoica – Baciu, Musat, Cotiga, Grozea – Baicu, Perca, Craciun, Oprea – Puscasu, Nicolita.

Partida dintre CS Voluntari si Conpet Ciresu va fi condusa de o brigada de arbitri care-l va avea la centru pe Adrian Vizireanu (Buzau), acesta urmand a fi ajutat la cele doua tuse de asistentii Razvan Dobre si Ana Maria Gheorghita (ambii din Targoviste), in timp ce observatorul partidei va fi Veres Gyula (Sfantu Gheorghe).

Tot astazi, in seria a II-a a ligii a III-a se mai joaca partidele:

Comprest GIM Bucuresti – CS Afumati

CS Balotesti – Dunarea Calarasi

Viitorul Chirnogi – CS Stefanesti

Eolica Baia – Viitorul Axintele

CS Tunari – CS Eforie Sud

ACS Berceni – Rapid II Bucuresti

Unirea Slobozia sta deoarece Phoenix Ulmu s-a retras din campionat.

Comentarii

comentariu

About the Author

-