Published On: mar, Sep 20th, 2011

Codicele de Douglas Preston

Share This
Tags

“Nimic din ceea ce merita facut in viata nu este usor.(…) Destinul nu e un motiv. E o explicatie.”

Pornind de la ideea calatoriei initiatice pentru a-ti demonstra adevaratele calitati, idee care iti aminteste de basmele in care imparatul isi trimite fiii in lume, “Codicele” iti va purta pasii intr-un decor pe cat de exotic, pe atat de periculos.
Cititorul va lua parte la aventuri extraordinare in mlastinile din Honduras, gustand atat din frumusetea Americii Centrale, cat mai ales “aplecandu-se” in fata maretiei si suprematiei naturii. Ii vom intalni pe fiii excentricului Max Broadbent, fortati sa iasa din confortul lor si vom ajunge sa-i cunoastem, sa-i intelegem si sa trecem , cu ajutorul lor, prin diversele aventuri la care sunt supusi. Nu lipsesc nici “raii”, oamenii porniti in goana dupa imbogatire, care nu se dau in laturi de la nimic. si, daca fratii pornesc initial spre a-si recupera mostenirea, vor gasi in calatoria lor mult mai mult decit bogatia si ceva mult mai pretios.
Cititorul va descoperi in aceasta carte o lectura extrem de placuta, naratiunea curgand usor, alternand scenele de actiune cu momente de acalmie, sau de contemplare a unor decoruri minunate. Va doresc lectura placuta!

Comentarii

comentariu

About the Author

-