Published On: lun, Sep 19th, 2011

Cercetat pentru trei infractiuni

Share This
Tags

Politisti de la Serviciul de Investigatii Criminale l-au depistat in trafic, pe strada Rosiorilor, pe invinuitul C.M. (30 de ani), din municipiu, care avea emis pe numele lui un mandat de aducere, fiind cercetat pentru savarsirea infractiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fara a poseda permis de conducere, uz de fals si port fara drept de arma alba.

Acesta a fost audiat in calitate de invinuit, retinut pe baza de ordonanta si incarcerat in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva din cadrul IPJ Braila.

Ieri, a fost prezentat Parchetului de pe langa Tribunalul Braila cu propunere de arestare preventiva, procurorul promovand propunerea catre instanta de judecata, aceasta respingand-o si dispunand punerea de indata in libertate a inculpatului.

In fapt, in ziua de 1 septembrie a.c., invinuitul a fost oprit in trafic de politisti si a prezentat pentru control un permis de conducere pentru categoriile A,B,C,D si E, emis de Politia Rutiera din Republica Moldova, despre care s-a stabilit ulterior ca este contrafacut, nefiind inregistrat in evidentele acestora.

Comentarii

comentariu

About the Author

-