Published On: mie, Sep 7th, 2011

Cautati-va! Racul, broasca si cu stiuca

Share This
Tags

Traian Basescu e bolnav, o spune, misterios, soptit, cu aerul ca impartaseste secretul apei calde din blocurile racordate la RADET, Stelian Tanase. Parintele fostului viitor BBC romanesc uimeste, de cand si-a lasat mustata de vituoz al contrabasului, prin rigoare. stie el, i-au zis niste securisti de bine apropiati Jucatorului ca noul lider mai mult decat regional ar avea momente cand nu bea. Probabil ca tot atunci, pe seceta, i-ar fi incoltit in creier si ideea de a-l numi premier pe (rusine sa-ti fie!) Dinu Patriciu.

mediat, stirea e confirmata de Corneliu Vadim Tudor, alt doctor in viata, care musteste, in direct pe posturile de stiri, de amanunte: zborurile camuflate ale vindecatorilor, horcaielile si spasmele presedintelui, teroarea subordonatilor si costurile la zi ale tratamentelor. Totul, prezentat cu aceeasi exactitate arhimedica devenita celebra prin sondajele de ultima ora care situeaza PRM la granita intentiei de vot a Partidului Comunist Chinez: un scris mic pe un colt de A4, corespondenta telefonica de la niste generali patrioti din serviciile secrete.

Binemeritata replica vine de la Valeriu Turcan, care suna la fostul CNN romanesc, viitor BBC avortat, actualmente statie de nunti, crime si inmormantari, pentru a persifla oftica eolienilor ca reformatorul statului plesneste de sanatate. Cele trei personaje enumerate in povestioara asta de Spitalul 9 sunt fosta mare speranta (politica) a societatii civile (politolog cu doua emisiuni la tv), finalistul alegerilor prezidentiale din 2000 si purtarorul de cuvant al Administratiei Prezidentiale. Ceea ce cred ca spune mult despre noi ca popor…

Comentarii

comentariu

About the Author