Published On: Soare, Sep 18th, 2011

Boboc sparge USL

Share This
Tags

*In replica, presedintele PSD Gheorghe Bunea Stancu il sfatuieste sa stea linistit, pentru ca altfel, PSD va ciufuli PNL *

“Sunt oameni si in PNL si in PSD si in PC care au muncit si nu au plecat din partidele acestea in acesti patru ani de zile, cand partidele au fost in opozitie sau cu alte cuvinte nu au plecat la greu. Si noua, si colegilor din aliante sau din USL vorbind, ne va fi sau ne este destul de greu sa ii spunem acum unui om care a ramas langa noi si care a avut activitati in comuna respectiva: “ Tu, oi fi bun, oi fi al nostru dar da-te mai incolo ca ne deranjezi! }i atunci, impreuna cu ceilalti parteneri nu ne cramponam de vreun  principiu, il luam pe fiecare in parte, tinand cont de doua aspecte: aspectul numarul unu,unde este evident acela de a castiga tot, daca se poate in formula asta a USL-ului si aspectul celalat – nu neaparat unul este primul si celalalt al doilea – este preocuparea de a nu ne pierde oamenii care au fost seriosi si care, repet, au stat in partidele din care provin la greu. Se intampla astfel de situatii in multe comune. Acolo este vorba despre un om care are o intreaga echipa in comuna aia, care are consilieri si asa mai departe. Deci sunt convins ca in legatura cu subiectul asta, fiecare partid isi va calcula foarte bine ce risca in ambele variante. Asadar nu exista un principiu din acest punct de vedere, pe principiul ca mergem impreuna sau mergem separat. Va exista o discutie si o analiza punctuala, pe fiecare localitate in parte, daca vreti si numai cu ciferele ramase vom decide ce se intampla acolo”, a declarat presedintele PNL Braila Catalin Boboc la conferinta de presa a partidului, in incercarea de a justifica dorinta PNL Braila de a candida pe liste separate acolo unde le convine sI pe liste comune unde au rezultate mai slabe. De asemenea, Boboc a admis ca exista situatii in care “candidatii PSD si PNL se suprapun”, motiv pentru care si-ar dori, chiar daca nu o recunoste deschis, modificarea protocolului de functionare a USL. “Noi am avut multe discutii dar nu am stabilit un principiu, stabilim punctual. Nu am stabilit un principiu, adica principiul ca in judetul Braila candidam pe liste comune cap-coada sau invers. Ba din contra, candidam separat. Nu. Facem o analiza si va spun de ce. Exista o comuna unde exista un primar de la un partid care are cam 40% si un candidat potential de la celalat partid care are 60% intr-un sondaj. }i acolo ce faci? Nu poti sa ii  spui” Treci acasa”. Nu ai cum. Este al partidului si oamenii tin cu el, a stat langa partid si nu a trecut la PDL iar celalat este presedintele celuilalt partid si omul a miscat si sta foarte bine. Ce le faci la oamenii astia? Repet. Este o comuna fara niciun  risc, pentru ca PDL nu exista acolo are 0, 2%”, spune Boboc.

Nici Partidul Conservator nu este pe gustul lui Catalin Boboc, care, intrebat ce anume primesc conservatorii, a raspuns: “Cu PC nu e vorba de primit. Nici noi nu primim nimic de la nimeni. Avem potential, avem oameni, insemnam ceva intr-o localitate, avem un electorat important, candidam dar nu are nimeni o functie de primar in oras sa spuna “Ia-o tu pe asta”. Nu exista”, conchide seful liberalilor braileni.

Catalin Boboc va iesi tare ciufulit din confruntarea cu PSD

Presedintele PNL, Catalin Boboc se dovedeste chiar un boboc al politicii si mizeaza absurd pe un eventual accept al presedintelui Consiliului Judetean si al PSD Braila, Gheorghe Bunea Stancu in cadrul PSD pentru a-i convinge pe conducatorii de la Bucuresti sa se mearga pe liste separate la alegeri. Ca socoteala lui Boboc nu este corecta o dovedeste raspunsul presedintelui PSD Braila, care se vede din ce in ce mai des nevoit sa repare gafele politice ale presedintelui PNL, nimeni altul decat partenerul sau din Uniune. “Eu sustin la Bucuresti ceea ce discut cu colegii mei. Nu ma duc la Bucuresti cu pareri personale. Este adevarat ca putem sa avem puncte de vedere, indiferent care sunt ele, dar nu putem sa ne ducem acolo si singurul judet sa fie pe liste separate. Trebuie creat un sistem general, care sa se spuna ca avem doua lucruri de ales: mergeti pe liste comune sau mergeti pe liste generale. Indicatia  in protocol este pe liste comune. Gandirea nu este buna pentru Boboc. {n confruntarea cu PSD va iesi  tare ciufulit. Nu uitati ca totusi avem presedinte de judet si primar de municipiu care sunt ai PSD-ului, iar noi vom vorbi despre realizari in  campanie. Intereseul lor, daca as fi ca domnul Boboc, este sa fim impreuna, nu separat” a declarat Bunea Stancu.

Comentarii

comentariu

About the Author

-