Published On: joi, Sep 15th, 2011

Apropo de progresisti si de Agerpres, aflam de ce n-are ursul coada…

Share This
Tags

Acum cateva zile evocam un comentariu Agerpres care transforma pe primarii itineranti in “progresisti”, sugerand ca progresul e cu atat mai spectaculos cu cat ne tradam mai vartos pe noi insine si unii pe altii. Ma intrebam, ce-o fi fost in mintea acelui jurnalist care a denumit “progresisti” pe tradatori, pe santajisti si pe santajati, pe sperjuri si pe oportunisti. Iata, insa, ce aflam astazi de pe blogul www.pesurse.ro:

“Un adevarat razboi a pornit in cadrul Agentiei Nationale de Presa – AGERPRES. Jurnalistii care lucreaza la aceasta institutie de presa a statului roman au depus la Parlament, la Comisiile de Cultura ale Senatului si Camerei Deputatilor o sesizare prin care acuza ca “Directorul general, impreuna cu cativa directori din subordine, sunt acuzati ca au instaurat un climat de dictatura in institutie, ca au intervenit brutal in politica editoriala, ca au hartuit profesional mai multi angajati care s-au opus abuzurilor, ca au folosit fondurile agentiei in mod discretionar, tratand Agentia Nationala de Presa ca pe propria mosie.

”Ei enumera in sesizarea adresate celor doua comisii parlamentare de cultura mai multe astfel de cazuri grosolane in care jurnalistii au fost practic terfeliti de conducerea impusa politic la agentia de presa. Iata sesizarea adresata Parlamentului:

www.pesurse.ro a aflat ca dezvaluirile de la Agerpres sunt abia la inceput si ca vor urma si alte cazuri. Se pare ca, potrivit unor surse din cadrul conducerii institutiei, Agerpres a devenit “mosia UNPR”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-