Published On: joi, Sep 22nd, 2011

Absolventii sunt asteptati maine la Bursa locurilor de munca

Share This
Tags

Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM) organizeaza maine, Bursa locurilor de munca pentru absolventi, ce se va desfasura la nivelul tuturor agentiilor judetene pentru ocuparea fortei de munca, respectiv 86 agentii locale si puncte de lucru.

Potrivit ANOFM, pana la aceasta data, au fost contactati 14.280 de agenti economici, din care si-au anuntat participarea 1.031 de agenti economici. Cele mai multe oferte sunt in Bucuresti, Dambovita, Iasi, Arad si Timis.

Principalele ramuri de activitate aferente locurilor de munca puse la dispozitie sunt: fabricarea articolelor de imbracaminte, activitati de asigurari, reasigurari si ale fondurilor de pensii, comert cu amanuntul, constructii de cladiri, activitati de investigatie si protectie, activitati de servicii.

Angajatorii cauta absolventi fara studii superioare cu precadere in urmatoarele meserii: confectioner asamblor articole textile, operator confectioner imbracaminte, agent asigurari, agent paza, agent vanzari, figuranti film, zidar, dulgher.

Principalele meserii ce se regasesc in ofertele angajatorilor pentru absolventii de studii superioare sunt: agenti asigurari, consilier vanzari, inspector asigurari, manager, consultant financiar si economist, ingineri in diferite ramuri de activitate.

Comentarii

comentariu

About the Author

-