Published On: joi, Sep 1st, 2011

“Motivul pentru eliminarea subventiilor de caldura este selectia naturala”

Share This
Tags

Eurodeputatul PSD Corina Cretu spune ca “adevaratul motiv” pentru eliminarea subventiilor de caldura ar fi “stimularea selectiei naturale” pe care PDL o asteapta, pentru a nu mai plati pentru oameni care, in viziunea celor de la putere, “fac umbra degeaba pamântului”.

“Dupa ce politicile economice ale guvernului au desfiintat sau au obligat sa treaca la negru peste un milion de locuri de munca si dupa ce au fost reduse veniturile bugetarilor, dispretuiti in cel mai comunist stil cu putinta pentru ca ar fi neproductivi, seful statului ne anunta ca România nu mai poate sta mult cu 4,9 milioane de pensionari. Probabil ca acesta este adevaratul motiv pentru care s-au anulat subventiile pentru incalzire. Selectia naturala va echilibra, cred guvernantii, acest raport, astfel ca statul nu se va mai imprumuta pentru oameni care, in viziunea PD-L, fac umbra degeaba pamântului, in loc sa lucreze pentru bunastarea clientelei sale”, afirma Corina Cretu intr-un comunicat.

Corina Cretu se intreaba si care este situatia reala a noilor contracte de munca anuntate triumfalist de Emil Boc. “Nu am vazut nicio analiza a actualei puteri, care sa ne spuna de ce economia României distruge si nu genereaza locuri de munca. Am tot auzit rapoartele triumfale ale premierului Emil Boc, care anunta sute de mii de noi contracte de munca. De combaterea muncii la negru nu se pomeneste nimic. Acum vine seful sau si ne spune ca Emil Boc a glumit, ca sutele acelea de mii de contracte sunt, de fapt, o inchipuire, ca nu vin mai multi bani la bugetul statului”, a mai declarat vicepresedintele PSD.

Europarlamentarul PSD solicita, in acest context, Guvernului sa realizeze o analiza realista a situatiei actuale si cere premierului Emil Boc si ministrului Muncii, Sebastian Lazaroiu, sa prezinte o informare clara si onesta cu privire la locurile de munca nou create.

Comentarii

comentariu

About the Author

-