Published On: joi, Aug 25th, 2011

Un brailean este tras la raspundere pentru trei furturi

Share This
Tags

R.E., in varsta de 17 ani, specializat in furturi din magazine, a fost ieri depistat de politistii de la Biroul de Investigatii Criminale-linia de munca Furturi.

In urma inregistrarii mai multor furturi din anumite societati comerciale, in perioada 14-22 august, autoritatile au desfasurat cercetari pentru depistarea infractorului, reusind in aceste conditii sa-i probeze braileanului comiterea a trei furturi.

S-a stabilit ca, in noaptea dintre 14 si 15 august, braileanul a patruns prin efractie intr-o societate comerciala, de unde a sustras mai multe bunuri, in valoare de 3.573 lei, in noaptea dintre 17 si 18 august, a mai comis un furt, in valoare de 3.176 de lei, iar in noaptea de 21 spre 22 august, tot prin efractie, a sustras dintr-o societate bunuri in valoare de 824 lei.

In toata aceasta perioada, politistii au adunat probe pentru a demonstra ca R.E. este autorul infractiunilor inregistrate, in cele din urma, infractorul fiind retinut. Acesta urmeaza sa fie prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Braila, cu propunere de arestare preventiva, fiind introdus in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva.

Comentarii

comentariu

About the Author

-