Published On: vin, Aug 26th, 2011

Trei indivizi vor da socoteala pentru talhariile comise

Share This
Tags

Politistii de la Postul de Politie Comunala Vadeni, in urma cercetarilor, au reusit sa identifice faptasii unor talharii inregistrate initial cu autori necunoscuti. In aceste conditii s-a stabilit ca, in noaptea de 5 spre 6 august, C.A.,T.I. si S.M. au intrat prin efractie intr-o societate comerciala din comuna, si, amenintand paznicii, au furat mai multe bunuri.

Autoritatile au recuperat de la C.A. un telefon mobil sustras, celelalte bunuri, constând intr-o rola din cablu electric si inca doua telefoane, urmând a fi recuperate. In urma cercetarilor, lui C.A. i s-a mai probat comiterea unei talharii, in noaptea de 20 spre 21 august, acesta intrand peste o vecina in casa si, amenintand-o, a convins-o sa-i dea toti banii pe care ii avea, in valoare de 1800 de lei.

Cei trei indivizi au fost retinuti pentru 24 de ore, fiind introdusi in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva, ulterior acestia fiind prezentati instantei de judecata cu propunere de arestare preventiva pentru comiterea infractiunii de tâlharie.

Comentarii

comentariu

About the Author

-