Published On: joi, Aug 25th, 2011

Tombola cu aparate electrocasnice

Share This
Tags

* poate intra “in joc” orice brailean care vrea sa renunte la un aparat electrocasnic vechi

La Braila se continua campania de colectare a deseurilor electrice si electrocasnice „Locul deseurilor nu e in casa!”,  intr-o maniera care stimuleaza avantul ecologic al cetatenilor prin premii. Astfel, orice brailean care va preda la punctele special amenajate de RoRec un aparat electrocasnic vechi intreg (nedezmebrat) sau mai multe, la unul dintre punctele de colectare din Municipiul Braila, va primi un bilet de tombola. „Biletul este alcătuit din două părţi (unul pentru organizator şi unul pentru participant). Completarea datelor solicitate în cadrul cuponului (nume, prenume, varsta, adresa de domiciliu, telefon, în cazul în care există – adresa de e-mail şi aparatul predat) este obligatorie.Premiile concursului vor fi acordate in urma prezentarii cuponului câştigător valid (jumătatea rămasă persoanei participante) şi a unui act de identitate, comisiei din cadrul festivitatii de extragere si premiere. Odată validat “BILETUL DE TOMBOLĂ”, participantul îşi poate revendica premiul într-un interval de 14 zile, începând cu ziua următoare extragerii. Câştigătorii care nu sunt prezenţi la tragerea la sorţi vor fi anunţaţi de organizator in 24 de ore de la închiderea tombolei. Dacă premiul nu este revendicat în cele 14 zile, el devine nul. La primirea premiului participantul va semna un proces verbal de Predare-Primire a premiului”, se arata intr-un comunicat de presa.

De precizat este insa ca nu se acorda contravaloarea in bani a premiilor, iar cupoanele de tombola castigatoare nu sunt transmisibile. Lista castigatorilor va fi publicata pe site-ul www.rorec.ro, incepand cu data de 29 august 2011.

Premiile oferite sunt: 5 frigidere si 20 de cuptoare cu microunde.

Punctele de colectare unde sunt asteptati brailenii care vor sa participe la campanie se afla in urmatoarele locatii: * Calea Galati, parcare stadion * Calea Galati, parcare bloc Turn * Bariera Calarasilor * Str. Pietatii, complex Mic-spital *Cartier Obor, complex Dinamo * Sos. Buzaului, intersectie cu sos. Nationala Veche * Sos. Vizirului, intersectie cu str. Mecanizatorilor * Piata Independentei,  parcarea Primariei.

Comentarii

comentariu

About the Author

-