Published On: joi, Aug 18th, 2011

Titiule, mai traiesti ( bine)?

Share This
Tags

Desi presedintele lor, Traian Basescu, le-a cerut sa iasa in fata cu orice ocazie posibila si sa fie omniprezenti in viata comunitatii in aceasta vara, fiindca sunt in campanie electorala, liderii democrat-liberalilor braileni sunt ca morti. Nu mai misca de cateva luni si nu stim daca nu cumva au si putrezit, fiindca trupurile lor nu sunt de gasit.

Ora 11- inainte de ceasul al 12-lea, al campaniei electorale – a venit, Omul negru n-a sosit ( la sediul PDL). Si ca sa nu ne acuze de discriminare, ii spunem Maurului ca ne referim la tenul sau bronzat, fiindca stim ca a petrecut zile si nopti de neuitat la malul marii, departe de grijile si jocurile politichiei.

Nu ca ne-ar fi dor de Titiu Dumitriu, dar ne-am fi asteptat sa execute ordinele mai-marilor ierarhici pe linie de partid, nu sa se dea lovit si sa dispara in ceata, asemenea colegilor sai de mare anvergura politica Viorel Balcan si Eugen Badalan. La Constantin Dumitriu este explicabila disparitia sa, ca intr-o gaura neagra, fiindca in gandirea sa sahistica, atat timp cat n-are niciun gand, dar si nicio sansa sa castige presedintia Consiliului Judetean, n-are nici motive sa se agite prea tare, mai ales ca a fost si cam bolnavior si trebuia sa elimine stresul din program. Multa sanatate, Maestre (si nu ne referim la titlul de Mare Maestru international de sah, e doar o formula unor ironica)!

Nici Badalan nu are vreun interes special pentru alegerile locale din 2012, fiindca pe el il intereseaza parlamentarele. Evident ca va figura si el pe listele de consilieri, la gramada, dar statutul de ales local este mult prea putin pentru un general al armatei romane in retragere. Generalul in retragere, nu armata. 

Dar din partea lui Piticu nu ne asteptam la o asemenea atitudine delasatoare, fiindca timpul trece, Balcane, tic-tac! Iar cand sondajele te dau sub 10% in optiunile electoratului, pui osul la treaba, nu pierzi timpul in concediu. Si cand spunem ca “pui osul la treaba”, nu ne referim la injuraturile in care pomenesti frecvent de folosirea intensiva a muschiului flasc pe care tu inca il prezinti drept os, desi sondajele spun altceva! Poti sa-ti bagi si sa-ti scoti de cate ori vrei( picioarele in sondajul PNL), poti sa spui ca e falsificat, dar realitatea nu se schimba si se va vedea la alegeri. Pe de alta parte, poate ca specialistii in imagine pe care-i aveti la PDL te invata de bine sa stai deoparte, fiindca, asemeni lui Titiu, orice iesire in public, mai ales in conferinte de presa, iti face deservicii si-ti dauneaza la imagine, asa incat tot ce poti sa faci este sa stai ascuns, sa tii gura inchisa si sa-ti pastrezi procentele pe care le ei. Problema e ca acele procente sunt subtiri tare si daca le pastrezi la nivelul la care sunt acum, mai bine nu mai candidezi, ca-ti cheltui banii degeaba. De-aia, intr-un fel, intelegem de ce nici tu, nici Titiu, nici Badalan nu mai apareti nici in realitate, nici in spatiul virtual, pe site-ul organizatiei, cu ziceri profunde, cum ne-ati obisnuit. Un singur lucru ne ingrijoreaza: mai traiti (bine)?

A propos, de ce nu ati avut curaj sa faceti publice pe site-ul propriu criteriile si rezultatele evaluarii directorilor de deconcentrate, de-au ajuns proprii membri de partid sa le afle din presa?!

Comentarii

comentariu

About the Author

-