Published On: mar, Aug 23rd, 2011

Titiu comunica prin SMS-uri cu membrii de partid

Share This
Tags

Mutarile politice ale Marelui Ganditor PDList brailean care se lauda singur, de cate ori poate, cu titlul de presedinte al Federatiei Romane de Sah ne lasa muti de uimire, de ceva vreme. Seful PDL Braila, Constantin Dumitriu, zis Titiu ( din motive pe care orice brailean care il cunoaste pe Titiul original le intelege), exceleaza in gafe si erori de strategie politica, insa, de la o vreme, credem ca are probleme nu doar cu inimioara – folosim diminutivul pentru ca vrem sa respectam proportiile cu celelalte dimensiuni ale sale -, ci si cu caputul gandirii.

Fiindca de la inceputul verii este este intr-o perpetua vacanta si a avut grija sa faca dezagreabila adunarea colegilor la sediul partidului – ca nu sa se comploteze impotriva lui, in lipsa -, Titiu are acum dificultati in a lua legatura cu subordonatii politici si a-i anunta diferite chestiuni importante, care nu suporta amanare.

Zilele trecute, el a aflat cu stupoare ca desi a decretat neautorizate adunarile de mai mult de 3 membri PDL, la care nu este si el prezent, in afara sau in interiorul sediului partidului, unii dintre democrat-liberali au gasit solutia pentru a comunica intre ei si a complota impotriva sa.

Oare de ce, de cand s-a inscaunat galateanul Dumitriu in fruntea organizatiei PDL Braila prin alegeri “democratice”, teama lui cea mai mare este ca se lucreaza pentru a fi dat jos? Si oare de ce principala lui activitate, de cand a aterizat in PDL Braila – in urma expulzarii, cu un sut puternic in dos, dinspre PDL Galati – o constituie manevrele disperate de a le pune piciorul pe grumaz celor care nu sunt incantati sa-l aiba ca sef, fiindca aroganti cu pretentii de mari sahisti, dar cu punctaj international zero in clasamentele mondiale si europene de sah se gaseau si-n Braila? Nu de alta, dar Titiu, ocupat pana peste cap cu vanarea dusmanilor stiuti sau doar banuiti, precum si a ziaristilor care nu-i ling dosul, nu mai are timp sa faca politica…

Mai nou, sahistul lu’ Peste a fost oripilat ca afle ca niste dusmani ai poporului – nu, nu e vorba de noi, e vorba de indivizi din propriul partid care, ca niste persoane lipsite de profunzimea gandirii sahistice, nu au inteles valoarea nationala si internationala a Marelui Conducator – il lucreaza pe la spate si trimit mesaje de tip SMS colegilor de partid prin care ii anunta ca a inceput lupta pentru indepartarea lui din functia de presedinte. In materialele si mesajele trimise, sunt anuntate si numele celor care ar organiza lovitura de partid: Ion Stefan, Ionel Enuta, Viorel Balcan si altii.

Mai mult, unii nelegiuiti au mai facut si-un blog in care il calomniaza, zice el – ii spun pe bune, asa cum e, zic membrii PDL care scriu acolo, sub protectia anonimatului.

Daca ar fi avut ceva in cap, Dumitriu ar fi inteles ca un complot facut cu publicarea pe internet a numelor conducatorilor, cand inca sunt in faza de organizare, este o faza desprinsa dintr-un film cu prosti, in niciun caz dintr-unul cu Ion Stefan – pe Enuta nu-l cunoastem atat de bine, ca sa stim daca isi are locul intr-un asemenea film sau nu, iar de la Balcan ne asteptam la orice. Cum la Titiu procesul gandirii se desfasoara mai lent, in ritmul ceasului de la sah, tic-tac, tic-tac, omul a reactionat inainte sa reflecteze, in disperarea ca ar putea sa-si piarda scaunul si sa fie aruncat inapoi, la Galati, ca un bumerang.

Nu de alta, dar daca-si pierde puterea in PDL, s-ar putea sa-si piarda subit si atu-urile care l-au recomandat pentru functia de presedinte al mult iubitei sale Federatii Romane de Sah, in care numai contabila joaca sah mai prost ca el. Si-atunci ar ramane un simplu individ mic si negricios, cu oarece avere si plin de … rasini, vorba lui Mircea Badea.

Acum, ca a aflat ca se comploteaza impotriva lui, problema era cum sa comunice cu membri PDL, pe care i-a indepartat din sediu la inceputul verii, cu consemn sa mai treaca pe acolo cand le-o spune el.

Asa ca Titiu, care practica sportul mintii intortocheate, a decis sa trimita mesaje SMS la peste 1000 de membri PDL, prin care sa-i anunte sa nu ia in seama actiunile subversive organizate de forte destabilizatoare si “agenturili” straine. Mai mult, umplandu-se de penibil, Marele Conducator a anuntat si cine sunt fortele destabilizatoare care manipuleaza totul, aruncand, de-a valma, nume precum Gheorghe Bunea Stancu, Giana Patrascu si Stanel Necula, dintre care unii n-ar strica nici un scuipat pe el, daramite o intreaga campanie denigratoare. Nu de alta, dar nu este nevoie de nicio campanie antiTitiu, fiindca se descurca perfect in a se face de rahat cu multa caca o.  In infantilismul lui politic, care-l face incapabil sa inteleaga ca galatenii nu vor fi votati in veci de braileni, mai ales cand o si fac pe desteptii in mod gratuit ( bine, nici cu bani n-ar reusi sa ne convinga ca e destept) refuza sa accepte ca nivelul lui, personal, este cam de 5% in increderea electoratului brailean, adica mai putin decat Viorel Balcan. Si stati, ca inca mai este timp sa scada! 

Interesant este ca, daca tot e vorba despre comunicare politica prin mijloace mai putin conventionale, marele lider politic local a preferat SMS-urile, in locul site-ului oficial al organizatiei PDL Braila, pe care pitiponcii de la Biroul de presa ii posteaza, sporadic, mesajele mobilizatoare, acuzatiile sforaitoare la adresa lui Stancu, precum si laudaroseniile de prost gust si ineptiile de genul: “sunt pentru reorganizarea administrativa in 8 judete, dar nu sunt pentru desfiintarea judetului Braila”. Cum dracu’ vine asta, nu am inteles nici acum…

Sa considere oare Titiu ca mesajele SMS au mai multa credibilitate si mai  multa audienta decat site-ul oficial al PDL Braila? 

P.S. –Titiule, iti transmitem pe aceasta cale (ca sa facem economie la factura de telefon cu contravaloarea unui SMS), ca daca primesti vreun mesaj ca Infobraila a batut palma cu Badalan sa ti-o tragem doar tie si lui Balcan, ca sa aiba Badalan loc de a se infiltra si mai in fata, nu trebuie sa-l iei in seama. Este o intoxicare pusa la cale de Stancu, Varga, Obreja si de Chiru!

Comentarii

comentariu

About the Author

-