Published On: mar, Aug 23rd, 2011

Sub conducerea lui Constantin Dumitriu, in PDL Braila se practica “politica de turma”

Share This
Tags

* o spune un membru PDL care, sub protectia anonimatului, descrie in amanunt situatia reala din organizatie * acesta admite ca la Braila PDL are sub 10% din optiunile electoratului, adica este un adevarat “DEZASTRU  ELECTORAL” pentru partid

Presedintele PDL Braila, Constatin Dumitriu, pare complet rupt de realitate, cand, in rarele sale aparitii publice, anunta multumit ca USL scade in sondaje si se arata sigur pe el, in privinta scorului electoral al propriului partid. El prefera sa acuze de masluire a sondajelor pe liberalii si social-democratii braileni, decat sa admita ca procentele obtinute in sondajele acestora, care dau candidatilor PDL-ului local pana in 7%, sunt aproape de adevar. Lipsa completa de activitate politica din perioada estivala, cand liderii democrat-liberali braileni o duc intr-un dolce farniente si par a nu simti morcovul le-a intrat pana la jumatate in zone importante ale corpului, este de-a dreptul socanta.

Ca sunt incostienti sau pur si simplu nu vor sa recunoasca public dezastrul in care se afla la capitolul imagine si audienta la electorat, nu stim, cert  este ca ei nu fac nimic ca sa imbunatateasca situatia, sau nu sunt dispusi sa-si strice concediile, ca sa se ocupe de politica. Multi dintre membrii PDL Braila sunt insa constienti de situatia critica in care se afla organizatia, din acest punct de vedere si de faptul ca actuala conducere sa face vinovata de dezastrul electoral care se prefigureaza. Acestia admit ca scorul de sub 10 procente obtinut de PDL Braila in sondajele mai mult sau mai putin profesioniste realizate pe plan local in ultima perioada este unul real si cred ca este timpul sa sa ia masuri in forta, pentru schimbarea imaginii PDL in randul electoratului. Acestia simpli membri cred insa ca inainte de schimbarea imaginii organizatiei, este necesara schimbarea actualei conduceri democrat-liberale.

Iata ce crede un membru PDL Braila care, sub protectia anonimatului, enumera pe blogul sau motivele pentru care este absolut necesara schimbarea conducerii organizatiei (citam integral, cu greselile gramaticale aferente) : “In urma alegerilor actuala  conducere parea bine intentionata, sedintele se tineau in cascada, se consolida noua structura interna, toate mergeau bine, entuziasmul tuturor atinsese cote maxime. Euforia, entuziasmul au inceput sa se modereze, apar nemultumirile, oamenii nu mai raspund asa prompt la solicitari.

Motivele au aparut imediat dupa numirea directorilor la serviciile deconcentrate, aspiranti ramasi  pe tusa, grupurile de sustinere a lor nemultumite ca oamenii lor au ramas pe afara, ocupantii functiilor importante in vechea structura au fost aruncati si inlocuiti cu oameni de stransura, slugi, prieteni, parteneri de afaceri, lingai.

Venirea in org a dlui BALCAN si a oamenilor dsale, multi au inlocuit fara sa merite pe multi oameni cu vechime si merite.

Pe parcurs promisiunile facute la inceput diversilor oameni nu au putut fi onorate, din rea credinta, din influente, din presiuni externe si alte necunoscute au produs nemultumiri mari in randul oamenilor simpli.

Dupa scurgerea a aproape  2 ani, dupa multe vorbe, sa constatat ca aceasta conducere nu a realizat nimic, nimic din ceeace a promis Brailenilor in campania electorala, sunt si situatii obiective, politica guvernului, dar si din lipsa de interes, neseriozitate, inconsecventa.

Nu trebuie sa aruncam vina numai pe PSD care conduc orasul, avem si noi putere deplina in anumite domenii. Directorii sunt oamenii pusi in functie de PDL, pot face multe pentru oameni, dar sunt greu de subordonat unii din ei.

Se practica “politica de turma”, seful da ordine, restul executa sau se face ca executa, se aplica ” fiziologia epurasului”, se ridica pe labutile din spate sa vada la 10 metri”, aceasta maniera de a face politica blocheaza INITIATIVA, SPIRITUL NOVATOR IN POLITICA ,CREATIVITATEA, SUPLETEA  DECIZIILOR, MASURILOR, COMUNICARII, IMPLEMENTAREA PROGRAMELOR MODERNE IN POLITICA, ADAPTAREA  DUPA NOI CONDITII CREATE  IN SOCIETATE, COMUNITATE, MA REFER  LA  DINAMICA CONDITIILOR  ECONOMICE,  SOCIALE, POLITICE.

Nu sa facut niciodata analiza rezultatelor electorale, ce masuri trebuiesc luate in viitor, analiza pe structuri, de jos in sus. Nu exista transparenta in luarea deciziilor importante ale org. stiu de acestea un numar restrans de persoane. Nu exista transparenta in cheltuielile facute.

SONDAJELE  ARATA LA BRAILA  UN SCOR   DE O CIFRA, ESTE ULUITOR, NICI LA INFIINATEA PD NU SE INREGISTRA ASEMENEA  DEZASTRU  ELECTORAL.

CUM  PUTEM  INTRA  IN COMPETITIE  CU USL( URA, SCARBA, LEHAMITE), CU UN ASEMENEA  SCOR SI ASEMENEA MANAGEMENT DEZASTRUOS  ASIGURAT DE CEI TREI MARI SEFI? DEZBINAREA, DEZERTARILE, EPURARILE DIN ORG. A ATINS  COTE  PAROXISTICE, NU A FOST  NICIODATA  ASA CEVA. SE  INCURAJEAZA  DELATORIA, MINCIUNA, URA. IN ACEST MOD DE LUCRU NU PUTEM OBTINE UN SCOR  ELECTORAL DE MINIMUM 10%.

INLATURAREA TUTUROR CELOR CARE SUNT SUSPECTATI CA  AU  LEGATURI  CU  LUMEA  INTERLOPA( SUNT  INN FUNCTII  IMPORTANTE). MOTIVE SUNT MULTE, AM PROIECTAT  PE CELE  CARE NI  SAU  PARUT  MAI  IMPORTANTE”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-