Published On: joi, Aug 25th, 2011

Vesti bune pentru brailenii din Lacu Dulce, Radu Negru, Brailita si Chercea: Din septembrie, incep lucrarile pentru canalizare si apa potabila!

Share This
Tags

Primarul Aurel Simionescu a anuntat astazi, in cadrul unei conferintei de presa ca, din septembrie, vor incepe lucrarile in toate cartierele marginase ale orasului, pentru constructia sistemului de canalizare si a retelei de apa potabila. Lucrarile vor incepe, in paralel, in toate cartierele, iar primarul a precizat ca, in conformitate cu planurile pe care s-a batut palma cu constructorii, lucrarile sa fie finalizate pana in 2013.

“In privinta programului de apa si canalizare, pe Programul sectorial de mediu exista contractele semnate. S-a terminat povestea contestatiilor si a licitatiilor. Contractul este unul de proiectare cu executie. Am avut o discutie cu constructorii, carora le-am cerut sa micsoreze putin termenul nu neaparat per total, chiar daca ei au trei luni de zile in care sa faca proiectarea. In functie de situatia din teren pe grupe de strazi, cand si-a terminat proiectul pentru o anumita grupa de strazi, sa se apuce de lucrari. Exista doua conditionari la apa: este vorba de hidraulica orasului (presiunea apei), iar la canalizare, este vorba de panta pe care trebuie sa o aiba conducta respectiva, pentru ca intr-un final sa ajunga in colector si la Dunare. Eu sper ca undeva pe la finele lui septembrie sa fie terminate proiectele pentru primele grupe de strazi in cartiere si sa se apuce de treaba, pentru ca nu vreau sa ne prinda iarna cu strazile sapate” a conchis edilul sef.

Comentarii

comentariu

About the Author

-