Published On: mar, Aug 23rd, 2011

Simulare, în vederea unei noi acţiuni de ecologizare în Brăila

Share This
Tags

Proiectul naţional „LET’S  DO  IT,  ROMANIA!” şi Asociaţia Pro Democraţia Club Brăila organizeaza miercuri o simulare, în vederea pregătirii unei noi campanii de ecologizare a municipiului.

„În scopul pregătirii eficiente a acţiunii din 24 septembrie 2011, care se va desfaşura simultan în întreaga ţară, APD Brăila organizează împreuna cu 30 de voluntari o simulare în perimetrul satului Vărsătura, zona liniei de tramvai. Simularea are loc miercuri, 24 august .

Întâlnirea participanţilor cu echipa judeţeană de organizare are loc în Parcul Monument la rondou, începând cu ora 900 unde se va face înscrierea voluntarilor. Deplasarea în zona vizată pentru curăţenie se va face gratuit, cu mijloc de transport asigurat de Primăria Municipiului Brăila.

Sunt invitaţi brăilenii de toate categoriile sociale şi indiferent de vârstră, inclusiv autoritaţile locale dornice de a se implica activ în rezolvarea problemelor comunităţii. Echipa judeţeană şi voluntarii vor efectua activităţii de ecologizare a zonei având asigurat întregul echipament necesar (manuşi, saci menajeri etc.).

Cu această ocazie, invităm agenţii economici locali care doresc să susţină financiar aţiunea din 24 septembrie să se alăture echipei judeţene”, se arată într-un comunicat dat publicităţii.

Comentarii

comentariu

About the Author

-