Published On: vin, Aug 5th, 2011

Sase, Politia!Politistii locali vor filma si sanctiona soferii care isi parcheaza masinile pe strada Republicii

Share This
Tags

* autoritatile au discutat despre organizarea de patrule pedestre care sa identifice si sa amendeze soferii care isi lasa masinile aiurea, afectand circulatia pe strada Republicii * atentie, masina dvs va fi filmata la locul contraventiei si apoi, veti primi amenda acasa!

Seful Politiei Municipale, Costel Arbunea, este nemultumit de faptul ca strada Republicii, care si asa este foarte aglomerata, are permanent blocata cate o banda, pe fiecare sens de mers, din cauza masinilor parcate neregulamentar. Intr-o discutie cu reprezentanti ai Primariei, Consiliului Local si Politiei Locale, purtata luna trecuta, Arbunea a solicitat instalarea unui numar mai mare de indicatoare care sa interzica parcarea.  

Directorul Politiei Locale, Traian Jipa, a explicat ca pe strada amintita sunt destule semne de circulatie deja montate, insa acestea nu sunt respectate de catre soferi. Jipa a mai precizat ca a discutat deja despre intensificarea controalelor facute in acea zona si in aplicarea de masuri sanctionatorii soferilor care parcheaza neregulamentar, fiindca numai acest lucru ar putea sa-i determine caute alte locuri unde sa-si lase masinile.

La randul sau, consilierul Doru Damian a propus ca pe strada Republicii, pana la bulevardul Cuza, sa circule o patrula pedestra formata dintr-un agent de Ordine Publica si unul de la Politia Locala, care sa supravegheze permanent situatia, din acest punct de vedere. El si-a exprimat convingerea ca dupa ce se vor aplica 10 astfel de sanctiuni, “lucrurile se vor linisti”.

Primarul municipiului, Aurel Simionescu, a comentat ca si pe strazile Ana Aslan, Sebastian, Petru Maior ar trebui asigurate astfel de verificari in fiecare zi, deoarece si in acest zone sunt stationate masini ai caror conducatori auto “dau dovada de nesimtire” si a cerut stabilirea, de comun acord, intre Politia locala si cea nationala, a unui orar de control.

Traian Jipa a explicat ca Politia Locala deja “face ordine in zona Republicii  prin aplicare de masuri sanctionatorii” si ca subordonatii sai merg dimineata, identifica masinile parcate neregulamentar, le fotografiaza, le verifica in baza de date si ulterior, se intocmeste procesul verbal de constatare si de sanctionare a contraventiei.

Comentarii

comentariu

About the Author

-