Published On: mie, Aug 3rd, 2011

Saptamana filmelor rusesti, la Braila

Share This
Tags

Caravana filmelor rusesti a debutat cu o zi intarziere la Braila din cauza problemelor organizatorice. Evenimentul trebuia sa inceapa pe 1 august, insa luni Casa Tineretului care gazduieste acest festival a fost inchisa, filmele  vor rula de marti 2 august pana duminica 7 august. La deschidere a putut fi vizionat filmul “Oamenii jazz-ului” (1983), o comedie muzicala in regia lui Karen Sahnazarov.

Svetlana Craciun, referent pe probleme de cultura si invatamant in cadrul Comunitatii Rusilor Lipoveni din Romania a declarat : “Evenimentul va continua conform programului anuntat. Luni nu a mai putut avea loc deschiderea, deoarece la Casa Tineretului tocmai s-a finalizat un festival ce a avut loc la Braila saptamana trecuta, potrivit infomatiilor pe care le-am primit de pe plan local. A fost o omisiune in organizarea de acolo, dar pe de alta parte nu putem decat sa mulţumim autoritatilor locale care ne-au pus la dispozitie Casa Tineretului, fara a plati nimic, astfel ca publicul brailean sa poata avea acces gratuit la filmele din festival”.

Cinefilii braileni se vor bucura de filmele rusesti incepand cu orele 18:00 ale fiecarei zile ale caravanei.Coorganizatorii acestui eveniment sunt: Consiliul Judetean, Primaria Municipiului, Prefectura judetului Braila,Casa Tineretului. Organizatorii incearca sa gaseasca o solutie pentru a putea fi vizionat si filmul de luni.

Comentarii

comentariu

About the Author

-