Published On: mar, Aug 23rd, 2011

Politistul Georgian Cristian Dobrila, sustinut de prefectul Constantei si de Asociatia Magistratilor din Romania

Share This
Tags

Asociatia Magistratilor din Romania a publicat pe site-ul sau un apel umanitar pentru ajutorarea politistului brailean Georgian Cristian Dobrila, ranit grav intr-un accident de circulatie din judetul Constanta, in urma caruia a suferit traumatisme grave la coloana vertebrala si la brate. Dobrila a fost operat cu succes intr-un spital din Israel, banii necesari pentru interventia chirurgicala fiind stransi cu ajutorul colegilor din intreaga tara, insa acum are nevoie de noi operatii pentru inlocuirea tijelor metalice implantate la ambele maini, in urma unor interventii chirugicale nu tocmai reusite realizate in tara.

De asemenea, recent, prefectul judetului Constanta, Claudiu-Iorga Palaz, a lansat public un apel umanitar pentru ajutorarea politistului ranit in misiune. „Profesia de poliţist are, pe lângă unice satisfacţii profesionale care decurg din spiritul de jertfă, dragostea de dreptate şi adevăr, iubirea de lege, şi multe riscuri asumate de slujitorii ordinii publice. Aflat în misiunea în care s-a implicat cu eroism, colegul nostru poliţist Georgian Cristian Dobrilă a suferit un accident cumplit de motocicletă, în urma căruia trupul i-a fost imobilizat prin traumatisme grave la coloana vertebrală, iar viaţa îi este în pericol. Opinia publică românească este impresionată de eroismul pilduitor al acestui poliţist exemplar şi încearcă să-l ajute în diferite moduri. Facem şi noi un apel de suflet, pentru a-l sprijini pe colegul nostru drag în lupta de a-şi salva viaţa şi integritatea trupească, rugându-vă a contribui urgent, după puteri, cu sume de bani care să-i fie necesari operaţiilor la care va fi supus”, a declarat prefectul Palaz.

Amintim ca si la nivelul judetului Braila politistii, motociclistii si taximetristii au organizat o serie de actiuni de solidarizare cu Cristian, cea mai recenta constand in donarea de sange, iar contravaloarea tichetelor de masa primite in schimb a fost oferita familiei politistului.  Familia acestuia are nevoie de inca 14.700 de euro, pentru a achita numai costul operatiilor la cele doua maini, fara a discuta despre tratamentul recuperator pe care il urmeaza si in prezent.

Amintim ca toti cei care doresc sa ajute pot depuna o suma, oricat de mica, in contul RO37 RZBR 0000 0600 0271 8928 deschis la Banca Raiffeisen, titular Georgian Cristian Dobrila.

Comentarii

comentariu

About the Author

-