Published On: mie, Aug 3rd, 2011

Politistul Dobrila a mai facut un pas spre vindecare

Share This
Tags

Se pare ca marsul de solidaritate din data de 29 iulie, organizat in jurul orelor 17 si-a indeplinit obiectivul, astfel ca mai multe clinici importante din Elvetia, Israel si Turcia vin in sprijinul motopolitistului Georgian Cristian Dobrila.

Desi clinicile au dat acordul pentru internarea lui Dobrila, o problema impiedica transferul si anume documentul prin care se va hotari cine va plati transportul: familia sau statul. Chiar daca starea actuala a braileanului este stabila, leziunile suferite la coloana pot fi tratate numai in strainatate.

Parintii lui Cristian  se straduiesc din rasputeri  sa obtina acest act, deoarece plecarea in strainatate este unica sansa de refacere a fiului lor.

Familia, colegii si prietenii lui Cristian au speranta ca totul se va rezolva cu bine si acesta va fi transportat cat mai repede si fara probleme.

Reamintim  pentru cititorii Infobraila ca politistul brailean s-a angajat in urmarirea Mercedesului condus de Beniamin Tantas, in care se afla si Natalia Mateut. Agentul a pierdut controlul motocicletei intr-o curba extrem de periculoasa si s-a izbit de un BMW, care venea pe contrasens.

Comentarii

comentariu

About the Author

-