Published On: mar, Aug 23rd, 2011

Politistul Cristian Georgian Dobrila are nevoie de operatii noi la cele doua maini

Share This
Tags

* medicii de la clinica din Israel unde se afla la recuperare politistul brailean, dupa operatie de la coloana, au descoperit ca operatiile realizate de doctorii romani la maini sunt prost facute * Dobrila va trebui operat din nou la maini, iar interventiile chirugicale vor costa aproape 15.000 de euro * familia acestuia are in continuare nevoie de ajutor financiar ca sa faca fata cheltuielilor medicale uriase

Continuam seria apelurilor umanitare in favoarea politistului brailean Cristian Georgian Dobrila care, aflat in misiune, a suferit un grav accident de circulatie, in urma caruia are grave probleme de sanatate. Motopolitistul, in varsta de 30 de ani, a fost supus unei interventii chirurgicale in Israel, iar medicii s-au declarat optimisti, pentru ca desi coloana vertebrala i-a fost grav afectata, maduva nu este sectionata si nici strivita.
Medicii israelieni au infirmat diagnosticul celor romani, care spuneau ca politistul nu mai are nicio sansa de a mai merge vreodata, avand maduva sectionata. Dupa operatie, au venit vesti bune, in sensul ca tanarul poate sta acum in fotoliul cu rotile si a inceput recuperarea.

O veste proasta a cazut insa zilele acestea ca un traznet pe capul familiei care si asa avea mari probeme financiare, in acoperi costul recuperarii  in clinica din strainatate: Cristian va avea nevoie de noi operatii, de data aceasta, la maini. Potrivit informatiilor pe care le detinem, in timpul exercitiilor de recuparare, politistul a acuzat dureri la o mana, astfel incat doctorii au facut noi investigatii si au descoperit ca operatia realizata in Romania la mana respectiva, unde avea implantata o tija metalica, nu era bine facuta. In plus, medicii au verificat si mana cealalta si au constatat ca la aceasta ii cazuse tija metalica implantata, astfel incat va fi nevoie de noi interventii chirugicale. Mai mult medicii au fost socati sa vada tijele respective si au comentat ca acestea nu se mai folosesc in tara lor de zeci de ani.

Dincolo de problemele de sanatate si de chinurile care par a nu se mai sfarsi pentru politistul a carei singura vina este ca si-a facut datoria, continua si  problemele financiare ale familiei, care nu putea suporta cheltuielile pentru primele trei luni de terapie, de circa 900 de euro pe zi, daramite cele doua noi operatii.

De aceea, orice ajutor financiar, in suma cat de mica, este in continuare binevenit.

Amintim ca Cristian Georgian Dobrila este singurul motopolitist din cadrul Politie Rutiera Braila. Pe perioada verii, el a fost detasat la Constanta, iar in urma cu circa o luna, politistul se afla in timpul serviciului, cand a observat un Mercedes care facea slalom printre masini si a pornit in urmarirea lui. Intr-o curba, Dobrila a pierdut controlul motocicletei, a intrat pe constrasens si s-a izbit frontal de un BMW care venea din sens opus. In urma impactului, agentul s-a ales cu bratele, cutia toracica si coloana vertebrala zdrobite. A fost transportat imediat la Spitalul de Urgenta Floreasca din Bucuresti, unde a fost operat la maini. Medicii au constatat apoi aparitia unui hematom ce a crescut pe coloana, intr-o zona foarte greu accesibila pentru chirurgi.

Pentru ca in Romania nu se putea face o astfel de operatie, familia a cautat o clinica in strainatate si cu eforturi financiare uriase, ajutata de prieteni si necunoscuti, care au facut donatii, a reusit sa-l transporte la Tel Aviv, unde a fost operat.

Cei care doresc sa ajute in continuare familia politistului ranit pentru ca s-a facut datoria, pot face o donatie in contul deschis la Raiffeisen Bank pe numele Dobrila Cristian Georgian:

RO37 RZBR 0000 0600 0271 8928

Comentarii

comentariu

About the Author

-