Published On: mie, Aug 10th, 2011

Politistii braileni cauta o urmarita la nivel national

Share This
Tags

GHEORGHE AURELIA, in varsta de 30 de ani, domiciliata in municipiul Ploiesti, judetul Prahova, este data in urmarire la nivel national din data de 16.12.2010, lucratori ai Biroului Urmariri din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale al Inspectoratului de Politie Judetean Braila efectuand activitati in vederea depistarii acesteia. Femeia a primit o pedeapsa de 6 ani, 9 luni si 24 de zile pentru comiterea mai multor furturi, insa a reusit sa dispara inainte de a fi arestata. Nicio ruda nu mai stie nimic de ea de la acea data.

Femeia a reusit sa insele multa lume, furand din mai multe locuinte din Ploiesti. Aceasta impreuna cu alte persoane, mergea din usa in usa si, sub pretextul ca vrea sa cumpere maculatura si sticle vechi, patrundea in imobile, si profitand de neatentia proprietarilor, sustragea anumite obiecte sau sume de bani.

Cine poate da relatii despre prezenta femeii in judetul Braila, este rugat sa apeleze gratuit numarul de urgenta 112 sau sa se adreseze celei mai apropiate unitati de politie.Comentarii

comentariu

About the Author

-