Published On: joi, Aug 18th, 2011

Pentru CF Braila campionatul incepe cu o deplasare la Botosani!

Share This
Tags

FC Botosani – CF Braila

Dupa un campionat la finalul caruia CF Braila termina pe loc retrogradabil, si aducea tristete in inimile iubitorilor fotbalului din Braila, gruparea fanion a judetului nostru va evolua si in acest sezon tot in cel de-al doilea esalon al fotbalului romanesc. si asta datorita faptului ca Unirea Urziceni si Steaua II Bucuresti s-au desfiintat, iar CF Braila a primit licenta care-i permite sa joace tot in liga a II-a! Odata cu aflarea acestei vesti bune, conducerea clubului, impreuna cu Gheorghe Bunea Stancu, presedintele Consiliului Judetean, au luat imediat hotararea de a face din CF Braila o echipa competitiva tocmai din dorinta de a nu mai pati ca anul trecut cand echipa avea la finalul turului numai 4 puncte dupa 15 etape! Astfel, a fost adus imediat un nou antrenor principal, in persoana lui Ion Viorel, iar acesta a inceput sa aduca jucatori noi la echipa. in aceasta vara la gruparea noastra au fost transferati nu mai putin de 13 noi jucatori: Budur si Leu (portari); Calin, Ivan, Neacsu, Ion Gabriel, Voicu, Odvos, Vali Stan, Danita, Voicu, Palimaru si Borbely (jucatori de camp), lotul fiind completat de Botas, Punga, Ilie, Balaban, Olenic, Costache, Moise, Henry, si Ndigwe, acestia fiind supravietuitorii sezonului trecut.

Chiar daca in meciurile de pregatire CF Braila a dat dovada de un mare apetit ofensiv, sambata trecuta, la Giurgiu, brailenii au pierdut cu un categoric 0-3 disputa cu Astra II din localitate, intr-o alta partida de verificare. Dar in meciul de maine de la Botosani, acolo unde formatia antrenata de Ion Viorel incepe noul campionat de liga a II-a, suntem ferm convinsi ca altfel vor sta lucrurile cu jucatorii de la CF Braila care nu vor sa se intoarca acasa cu tolba goala.

In lotul echipei brailene domneste un optimism destul de temperat, dar nimeni nu concepe sa nu se castige cel putin un punct din aceasta prima deplasare. Pentru a se putea realiza acest minim obiectiv, antrenorul Ion Viorel va folosi probabil urmatoarea formula de echipa: Budur – Bosoi, Calin, Ivan, Neacsu – Punga, Odvos, Vlaicu, Ion Gabriel – Palimaru, Borbely. Partida de la Botosani va fi condusa de o brigada de arbitri care-l va avea la centru pe Cristian Sava (Bacau), acesta fiind ajutat la cele doua tuse de asistentii Marian Fridl (Comanesti) si Ovidiu Arusoaie (Piatra Neamt). Arbitru de rezerva va fi Bogdan Hanceauruc (Iasi), in timp ce observatorii vor fi Sorin Boca (Iasi) si Aurel Daicu (Suceava).

Tot maine, in etapa inaugurala a seriei est din cadrul ligii a II-a, se mai joaca meciurile:

Astra II Giurgiu – Victoria Branesti

CS Otopeni – Sageata Navodari

Viitorul Constanta – Dunarea Galati

FCM Bacau – Farul Constanta

CSMS Iasi – Dinamo II Bucuresti

Callatis Mangalia – Delta Tulcea

FC Snagov – Gloria Buzau

Comentarii

comentariu

About the Author

-