Published On: lun, Aug 8th, 2011

PDL Braila este o “armata cu cai de lemn”

Share This
Tags

* este viziunea unui simplu membru de partid, care isi spune opinia, sub protectia anonimatului * el il roaga pe deputatul Eugen Badalan sa inteleaga ca nu este momentul pentru reglari de conturi in organizatie * in plus, persoana in cauza sustine ca “PDL este un partid care afiseaza zgarcenia cu orice ocazie”

O armata cu cai de lemn, care nu are mari sanse sa iasa invingatoare intr-o batalie politica de amploare, daca nu schimba radical ceva in interior. Este “viziunea metaforica”  a organizatiei PDL Braila , asa cum o vede un simplu membru de partid, care isi expune opiniile pe un site care, la modul declarativ, promoveaza curatenia in PDL-ul local.  

In cuvinte simple si cu unele greseli gramaticale, cel in cauza, sub protectia anonimatului, spune lucruri care uneori, sunt profunde si pe care sefii organizatiei, cu pretentii de mari ganditori, dar cu aptitudini jalnice de strategi, ar trebui sa le ia in seama. Mai ales ca acestea vin din partea unui om care-si spune parerile fara sa jigneasca, decent si pe care conducerea PDL nu poate sa-l acuze ca e platit de unul sau de altul dintre dusmanii lor politici, asa cum spun despre ziaristii care-i critica.

“Caii de lemn”, in viziunea autorului materialului publicat pe site-ul respectiv, sunt unii dintre membrii PDL care graviteaza in jurul deputatului Eugen Badalan, dar care nu fac bine partidului. Iata, insa opiniile celui in cauza, pe care le citam in formula in care au fost scrise, boldand, insa, comentariile pe care le-am considerat importante: ”In momentul de fata sa creeat o organizatie pdl cu un numar mare de structuri, BPJ are cred ca mai mult de 30 de membrii, BPL, la fel peste 30 de membrii. CC nu stiu exact cati membrii are, sa zicem 10.  5 colegii, cred ca au 50 de membrii in conducerea lor. BPL,org tineret 20 membrii(aprox) BPL,org de FEMEI,20 membri(aprox). BPL, pensionari aprox, 30 membrii. BPL,oameni de afaceri,aprox 10 membrii. PRESEDINTI  OSV,140 membrii. SEFI ZONA,aprox 20 membrii. Cred ca sunt in total peste 300 de presedinti, secretari, secretarasi, membrii, vicepresedinti,si alti sefuti.
Ajungem la proverbul doi cu mapa,trei cu sapa, la ce foloseste aceasta armata de sefi? La nimic, la un scor electoral de 10-15 % la Braila.

Sedintele se tin la concurenta, continutul discutiilor este neinteresant, stereotip, plictisitor. Programele sociale,au sunt cel mai bine primite dar au o sustinere financiara nesatisfacatoare.
PDL este un partid care afiseaza zgarcenia cu orice ocazie, cum sa dai de paste 4 oua? Si NASTASE avea de numarat mai multe! Un pietroi de cozonac, asta in colegiul dlui BADALAN.
Credeti ca este necesar sa le dai sedinte de 2 ori pe luna,cu povesti?
Aveti grija de acesti oameni, datorita lor sunt 350 de SEFI.
Ati facut ca sediul sa fie gol toata ziua, nici o cafea nu ai unde sa mai bei, un ceai eventual, de ce  nu mai vin oamenii?
Nu mai gasesc un mediu prietenos, ba a ajuns paranoia sa se spuna ca sunt instalate si camere de luat vederi.
Avem multe de indreptat in pdl Braila.

Dle dep. BADALAN,cu respect va spun ca  scorul electoral luat de PDL Braila la alegerile parlamentare din 2008, nu a fost la inaltimea pretentiilor  PDL, in competitie au intrat oameni de marca ai PDL Braila, rezultatul a fost dezastruos pentru concurenti, dar si pentru partid, piedici puse unul altuia, va criticati pe fata spre deliciul adversarilor, campanie cu materiale irosite fara rost de oameni rau intentionati, bani cheltuiti si “pierduti” in alte scopuri, cu mare efort si cu ajutorul CALCULATORULUI. PDL BRAILA A OBTINUT O JUMATATE DE PARLAMENTAR,CEALALTA JUMATATE ESTE MERITUL CALCULATORULUI. ACEST MERIT IL AVETI DVS.
In consecinta, va rog sa imi permiteti dle dep BADALAN sa va atrag atentia ca nu este momentul de REGLARI DE CONTURI IN PDL BRAILA, cu debarcari, schimbari si alte lucruri complect neproductive.
Ce spun aici am citit si eu ca toti brailenii, in presa electronica, nu stiu daca sunt sau nu adevarate.
Va urez succes la toti 3 candidati, DL DUMITRIU, DL BALCAN SI DVS., CU RESPECT”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-