Published On: joi, Aug 11th, 2011

Parculet vandalizat sub nasul jandarmeriei

Share This
Tags

Ieri, primarul Aurel Simionescu in cadrul conferintei de presa, a adus in discutie problema parcurilor din cartiere in special a parculetului de langa jandarmerie, care a fost renovat, insa oamenii nu au stiut sa il pastreze. Azi exista leagane rupte, banci vandalizate, caluti smulsi, balansoare gaurite.

Simionescu a declarat ca a incercat sa dea in grija asociatiilor de proprietari aceste parcuri, insa acestea nu au vrut sa isi asume responsabilitatea si de asemenea a spus ca nu poate pune cate un politist la fiecare parc sau cos de gunoi. Din aceasa cauza a luat hotararea ca cele care sunt ingrijite sa primeasca in continuare imbunatatiri iar celelalte nu.

“ Au fost mai multe observatii fata de parculetul de la jandarmerie si am pus sa mi se faca niste poze. Eu inca o data vreau sa spun ca daca toata lumea e vinovata mai putin noi care suntem in zona, care beneficiem de spatiul respectiv pe care il utilizam, noi nu avem nici o treaba altcineva trebuie sa vina mereu sa ne faca ordine cu certitudine in zona respectiva nu vom avea pentru copii nostri un parculet, o zona care sa ne faca placere. Tobogane furate, in locul lor a trebuit sa punem niste stinghii pentru ca acolo ramanea un gol si puteau pica copii, banci vandalizate, rupte sipcile smulse furate cu totul si cu totul adica vreo cinci banci sunt furate cu totul si cu totul, caluti din aceia pe care se dau copii smulsi de a ramas doar corpul metalic, balansoarele parca sunt muscate de cineva, rupte. Daca vrem si ne dorim sa avem acel spatiu in care copiii nostrii sa se joace trebuie ca si noi impreuna cu altii sa avem grija de el. {nca o data precizez ca nu putem sa punem cate un politist 24 din 24 la fiecare loc de joaca, nu putem sa punem cate un politist in fiecare parcare, la fiecare cos de gunoi in care cineva nu din rea vointa da asa dintr-un teribilism are asa o dorinta foarte mare de a sparge, de a rupe, de a strica. Spatiile care sunt ingrijite le vom ingriji in continuare, celelate care sufera astfel de deteriorari le vom lasa asa. Nu putem sa mergem intr-o astfel de formula in care caram apa cu ciuru, tot timpul bagam bani, reparam, pentru ca niste indivizi certati cu civilizatia si cu bunul simt sa continue sa strice si sa sparga. Am discutat cu asociatiile de proprietari dar acestea nu sunt dispuse sa isi asume responsabilitatea. A ajuns sa fie mai bine pastrat locul de joaca din Lacul Dulce, cu mici degradari, inclusiv cel de la kilometrul 10”, a conchis edilul sef.

Comentarii

comentariu

About the Author

-