Published On: mar, Aug 30th, 2011

O dubita s-a izbit de parapet, pe digul Braila-Galati

Share This
Tags

*Ieri dimineata, in jurul orelor 8:20, un sofer si-a incercat norocul intr-o depasire deosebit de riscanta, dar a ajuns infipt in parapet

Soferul unei dubite, in timp ce se deplasa de la Galati spre Braila, pe digul care leaga cele doua localitati, s-a angajat in depasirea unui matiz, desi din sens opus veneau cinci masini.”Aveam in fata un matiz, care mergea foarte incet. Cred ca era o femeie la volan. Si am vrut sa-l depasesc, dar, abia cand am intrat pe sensul celalalt de mers mi-am dat seama ca nu pot sa depasesc si ca as putea sa ma tamponez cu loganul.”, a declarat soferul vinovat.

La un moment dat, soferul, dandu-si seama ca nu mai are timp sa depaseasca, in conditii de siguranta si, incercand sa evite impactul cu loganul care venea din sens invers, a virat brusc spre dreapta, si s-a izbit de parapetul de pe marginea carosabilului, iar soferul masinii care venea din sens opus s-a infipt in dubita. Accidentul in lant provocat din neatentia si graba soferului de pe dubita, i-a inspaimantat pe trecatori, ambele masini fiind grav avariate.

In urma impactului, soferul de pe logan nu s-a ales decat cu cateva rani usoare, insa conducatorul de pe dubita a avut nevoie de ingrijiri medicale, fiind transportat si internat la spital.

Comentarii

comentariu

About the Author

-