Published On: joi, Aug 11th, 2011

Nu se concediaza niciun angajat de la Maternitate!

Share This
Tags

* este asigurarea reinnoita astazi de presedintele CJ Braila

Presedintele Consiliului Judetean Braila, Gheorghe Bunea Stancu, a declarat astazi, din nou, ca angajatii Spitalului de Obstetrica-Ginecologie nu au de ce sa-si faca vreo grija cu privire la siguranta locului lor de munca, dupa fuziunea cu Spitalul Judetean. Stancu le-a spus directorilor unitatii medicale ca vor fi schimbate dar numele functiilor pe care le detin acestia, in contextul in care Maternitatea a devenit oficial sectie a Spitalului Judetean.

“Nu disponibilizam niciun om de la spital, structura va ramane aceeasi acolo, cu sef de corp, sau de sectie, cu medic-sef si cu responsabil cu activitatea medicala; o sa le schimbam putin denumirile la aceste functii. Vor fi 5-6 registratori medicali care vor trece in zona Spitalului Judetean, pentru a acoperi toata nebuneala asta birocratica pentru dvs si Spitalul Judetean. Deci spuneti-le oamenilor sa nu se planga din punctul asta de vedere, sa-si vada de treaba lor.

Problema achizitiilor de medicamente vom vedea cum o vom reglementa, daca o va prelua conducerea Spitalului Judetean sau va ramane la nivelul dvs, asta vom stabili ulterior, dar veti avea medicamente cu siguranta. La 70 de miliarde lei vechi, cat platim acum medicamente pentru SpitalulJudetean, dvs. am inteles ca sunteti la vreo 800 de milioane pe luna medicamente, deci nu va fi nicio problema. Noi deja avem o gandire pe partea financiara si cu putin efort din partea dvs, vom putea imbunatati indicele de complexitate medicala si la Obstetrica-Ginecologie, ca sa nu mai fiti oaia neagra, din acest punct de vedere”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-