Published On: vin, Aug 5th, 2011

Nasterea unor tripleti – motiv de sarbatoare la Maternitatea din Braila

Share This
Tags

Braileanca Teodora Strungariu a dat nastere recent unor tripleti: doi baietei si o fetita. Primul nascut, un baietel in greutate de 1700 grame, al doilea, tot un baiat, de 1400 grame si mezina, o fetita tot de 1400 grame, copiii fiind stabili din punct de vedere al functiilor vitale. Au doar câteva zile si nici nu banuiesc faptul ca bucuria venirii lor pe lume este umbrita de nesiguranta zilei de mâine, de lipsa unui acoperis deasupra capului si a unui camin adevarat.

Femeia, in varsta de 29 de ani, mai are deja trei copii, dar din nefericire, niciunul dintre ei nu se afla in grija sa, deoarece familia nu beneficiaza de o situatie materiala care sa le asigure traiul de zi cu zi.

Tatal, Marcel Petrescu in varsta de 40 de ani, este pensionat pe caz de boala si beneficiaza de o pensie de 33 de lei. Doarme pe strazi si mai castiga un ban in plus muncind cu ziua.

“In momentul de fata ma gandesc cu groaza ca va veni momentul sa plece din spital, iar noi nu avem un loc unde sa dormim. Este foarte greu, dar sunt hotarat sa ofer copiilor mei un trai decent. Voi face tot posibilul ca acest lucru sa se intample”, a spus tatal.

Comentarii

comentariu

About the Author

-