Published On: lun, Aug 1st, 2011

Miracol la sarbatorirea hramului Manastirii “Lacu Sarat” O femeie suferinda si-a gasit leacul prin credinta

Share This
Tags

In data de 27 iulie cand a fost sarbatorit Sfantul Pantelimon, numit si “doctor fara de arginti” , considerat ca fiind ocrotitorul medicilor si tamaduitor al bolnavilor, la Manastirea “Lacu Sarat” a avut loc un adevarat miracol. O femeie din judetul Vrancea, ce suferea de invaliditate, venita pentru a se ruga impreuna cu sotul ei la moastele Sfantului Pantelimon, dupa slujba s-a convins ca Dumnezeu intr-adevar ii ajuta pe cei ce cred in El.

Acum cinci ani femeia a fost implicata intr-un accident rutier grav, in urma caruia a suferit un traumatism la nivelul coloanei, ramanand invalida. In toata aceasta perioada femeia se simtea ca o povara grea pe umerii sotului, care preluase toate activitatile gospodaresti. Dupa atata timp totusi nu si-a pierdut speranta si a venit cu multa credinta la manastire. Chiar daca medicii nu ii dadeau multe sanse sa isi revina, s-a intamplat o adevarata minune. Dupa slujba hramului manastirii femeia a simtit niste furnicaturi in picioare si cu ajutor a reusit sa se ridice din scaunul cu rotile in care era imobilizata de atata timp. Vazand ca si-ar putea recapata viata normala pe care o avea inainte, femeia a simtit o mare bucurie.

“ Nu credeam ca voi mai apuca ziua in care sa merg pe picioarele mele, sa ma desurc singura. Ii multumesc lui Dumnezeu pentru ca numai cu ajutorul Lui m-am vindecat.”,a declarat cu emotie femeia.

Acum poate merge sprijinita intr-un baston, insa pentru a-si reveni in totalitate va trebui sa urmezemai multe sedinte de fizioterapie, kinetoterapie si  gimnastica medicala. Aceasta este dovada vie a faptului ca exista minuni si credinta poate vindeca boli carora medicina nu le da foarte multe sanse.

Comentarii

comentariu

About the Author

-