Published On: vin, Aug 26th, 2011

Membru PDL, catre presedintele PDL Braila: “Nu v-ati implicat in nimic constructiv pentru partid”

Share This
Tags

*printr-o initiativa induiosatoare, un membru PDL Braila care constata cu amaraciune ca partidul sau sta dezastruos in judetul nostru, ii da sfaturi din suflet sefului democrat-liberalilor, Constantin Dumitriu

Unii dintre democrat-liberalii braileni continua sa isi exprime opiniile, sub protectia anonimatului, pe un blog, fiindca n-au curajul sa le spuna in sedintele de PDL, pentru ca risca sa fie exclusi din partid de Constantin Dumitriu, liderul care nu admite alte pareri decat ale lui. Acesti oameni realizeaza situatia dezastruoasa in care se afla organizatia locala sub conducerea lui Dumitriu si continua scadere de imagine in randul electoratului, insa nu ezita sa ii dea sfaturi bune galateanului parasutat de vecinii de peste Siret la Braila – si banuim ca nu de bun l-au aruncat ca pe-o masea stricata. 

O recenta postare a acestor “dizidenti” din PDL reprezinta un mesaj pentru presedintele PDL, caruia semnatarul ii atrage atentia ca la tara nu stie nici dracu’ cine e Constantin Dumitriu – exprimarea dura ne apartine, autorul materialului este mult mai bland si ne induioseaza chiar, cand vedem cu cata bunacredinta ii da sugestii lui Dumitriu cum sa procedeze, ca sa castige in ochii satenilor braileni, daca vrea sa candideze pentru presedintia CJ.

Colegul de partid al lui Dumitriu inca mai crede ca acesta este interesat de functia respectiva, insa sfaturile sale sunt bune si pentru candidatura la parlamentare, care care il intereseaza, de fapt, pe liderul PDL ce dormiteaza de cateva luni, in timp ce simplii membri isi fac griji cu privire la audienta in electorat a partidului. Iata insa mesajul transmis lui Dumitriu:

Dle presedinte, cunosc intentia dvs de a candida pentru presedintia  CJ, daca se mentine actuala impartire administrativa a tarii si nu a fost o gluma a dvs. Pot sa va  dau  cateva sfaturi, eu am lucrat numai la tara, am familia la tara, cunosc foarte bine viata de acolo. Oamenii care au mai ramas in sate sunt oameni in varsta, au mare nevoie de ajutor din orice fel, SANITAR in special, majoritatea au nevoie de STOMATOLOG, nu au bani pentru analize medicale, nu stiu sau afla prea tarziu ca sufera de DIABET, HIPERTENSIUNE, COLESTEROL si alte boli.

MAJORITATEA  AU  HAINE  DE LA  SH. SE  SATURA  DE MANCARE  NUMAI  LA  POMENI. AU  DRUMURI IMPRACICABILE. NU  AU  APA  CURENTA  IN  CURTE.

Desigur multe probleme se rezolva in timp, dar sunt probleme de urgenta care fac bine la  multi  batrani.

Aveti in org. foarte multi medici, din multe specialitati care pot, daca le cereti, sa faca un bine la multi batrani de la tara. CU BANII DIN COTIZATIILE  INCASATE, MANOPERA  NU VA COSTA NIMIC, MASINA  DE SALVARE POATE DIN SPONSORIZARI, MATERIALE  TOT  DIN  SPONSORIZARI, NU VA INVAT EU DE UNDE. 

AVETI PRIMARI (daca mai raspund la comenzi), pot identifica usor in satele lor oamenii in nevoie, mergeti la sigur in alegeri.

TREABA ASTA FACUTA ACUM, IN CAMPANIE SUNT SI ALTIII CARE AU “IDEI”. PROPUNETI PRIN PARLAMENRARII NOSTRI MODIFICAREA LEGII DIJMEI SI ARENDEI, LEGE CARE A SARACIT TARANII, SA IMPACE SI ARENDASII SI TARANII. VEDETI CAUZA NELUCRARII A  MII DE  HA, MACAR UNDE AVEM PRIMARI.

TOATE  ACESTE VOR  FI TRECUTE  IN CONTUL DVS ELECTORAL.

SUNT SI IN ORAS DESTULE PROBLEME LA CARE DVS NU ATI INTREPRINS  NIMIC. SUNTEM  CURIOSI  DACA  IN JUDET STIE CINEVA CINE  ESTE  PRESEDINTELE JUDETEAN  PDL. NU  V-ATI  IMPLICAT IN  NIMIC CONSTRUCTIV  PENTRU PARTID, SINGURA DVS PREOCUPARE  A FOST CRITICA FARA OBIECT LA  ADRESA DLUI  BGS ( Gheorghe Bunea Stancu, presedintele PSD Braila -n.r.).

NU  EXISTA NICI  O INITIATIVA A  DVS DE  FACE  ORICE PENTRU  BRAILA SI BRAILENI, FIE LA  ORAS SAU SAT”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-