Published On: mar, Aug 23rd, 2011

MANIPULARE, MINCIUNA, DEZORDINE SI PARANOIA IN PDL BRAILA

Share This
Tags

* nu o spunem noi, ci este opinia unui membru PDL Braila, ingretosat de situatia din organizatie, sub conducerea triumviratului Constantin Dumitriu – Viorel Balcan – Eugen Badalan

Infobraila continua sa aduca in fata opiniei publice amanunte si pareri din interiorul PDL Braila, dar nu declaratiile oficiale, linistitoare ale liderilor organizatiei, ci parerile simplilor membri, satui pana peste cap de situatia care se degradeaza pe zi ce trece. E drept ca acestia din urma nu isi permit luxul de a-si declara public identitatea, fiindca ar fi exclusi din partid instantaneu de Dumitriu, care nu suporta nici colegii de partid si nici ziaristii care au alta parere decat el, in orice problema, fiindca Titiu are senzatia ca este detinatorul adevarului absolut si ce zice el este litera de lege. Si cum temporar, are puterea de a-i reduce la tacere pe cei care indraznesc sa-l contrazica in propriul partid, abuzeaza de ea si-i elimina fara retineri pe toti cei care-si permit sa aiba alta opinie, chiar daca nu o exprima public, ci doar in cercuri restranse.

De aceea, simplii membri, frustrati ca nu tine nimeni cont de parerile lor, desi reprezinta marea masa a partidului, isi spun ofurile pe internet, sub protectia anonimatului. In plus, cei in cauza trimit mesaje si redactiilor ziarelor locale, in incercarea de a informa cat mai multi braileni care este starea reala din sanul organizatiei locale PDL.

In acest fel, am aflat si noi, in urma cu cateva zile, despre agitatia produsa in randul conducerii PDL Braila de niste mesaje de tip SMS prin care membrii PDL erau anuntati sa se pregateste debarcarea lui Dumitriu de la conducerea organizatiei si erau anuntati si liderii in jurul carora trebuie sa se grupeze dizidentii. Dat fiind ca simpla popularizare a numelor celor care ar conduce revolutia din partid era un semn de naivitate, am ales sa nu dam publicitatii, deocamdata, aceste informatii. Conducerea locala a PDL a reactionat insa de-a dreptul penibil, cu contramesaje tot de tip SMS, in care anunta membri sa ignore primele SMS-uri si eventual si altele, care vor veni, cu mesaj subversiv si a acuzat in stanga si-n dreapta pretinse manevre ale dusmanilor politici, care ar vrea sa dezbine organizatia. Constantin Dumitriu si acolitii lui par a nu intelege ca in randul membrilor PDL Braila exista cu adevarat o stare de nemultumire si o tensiune care, in ciuda stilului sau de conducere autoritar, vor izbucni, la un moment dat.  

Iata insa comentariile pe marginea acestei situatii, asa cum au fost publicate de unul dintre membri de partid care cere, de ceva timp, pe blogul sau, curatenia in organizatie ( citam integral, cu tot cu greselile gramaticale aferente):  

“In primul rand avem datoria sa venim cu explicatii  pentru vizitatorii acestui blog. In postarea precedenta sau publicat o serie de greseli in derularea evenimentelor, vrem sa fim credibili, onesti, pertinenti, seriosi cu cititorii nostri.
Evenimentele sau derulat in felul urmator.
FAZA 1. Multi colegi din pdl Braila au primit un mesaj pe tel. mobil mesajul cere asentimentul membrilor de partid pentru demiterea dlui DUMITRIU, motivele sunt adevarate, corect prezentate, pertinente.
Echipa care a initiat acest demers este urmatoarea ION STEFAN, ENUTA  IONEL,  CRISTI  BOALA, sustinuti de dl BALCAN VIOREL. CRISTI  BOALA  SI ENUTA IONEL au vizitat mai multi colegi pentru a semna un tabel cu cei ce sustin acest demers.
Fiind intrebati de rezultatul demersului,  raspunsul a fost ca au sustinere la Bucuresti pentru reusita demersului.
Intrebat prin telefon de un coleg, dl BALCAN a raspuns ca nu are nici o LEGATURA CU ACEASTA ECHIPA SI ACEST DEMERS.
DE LA DL ION  STEFAN  NU AVEM NICI O STIRE  IN  ACEST MOMENT.
FAZA 2. Replica de la cancelaria dlui DUMITRIU a venit prompt, doar pentru asta plateste “serviciul”C I ,CAMPEANU  MA si TEO.
Au fost expediate mesaje pe telefonul mobil cu urmatorul continut; “MP (membrii de partid –n.r.) sa nu puna urechea la diversiunea creeata de BGS si PATRASCU  GIANINA,  NECULA  STANEL, cu prietenii lor din PDL”.
ASTA ESTE MINCIUNA din faza 2.
Lipsa unui management SERIOS, CORECT, ONEST, INTERESAT, PRODUCTIV produce ce vedeti acum, DEZORDINE SI HAOS.
Sunt sute de carnete de partid care nu au ajuns la oameni, sunt din iarna complectate, oamenii trebuiesc anuntati prin sefii de zone, care multi din ei nu stiu unde se afla, sunt pusi la intamplare, sa aiba o functie oarecare.
Nu se face nimic ce se discuta, aceste carnete trebuiau date oamenilor intr-un cadru festiv, la o sala mare, cu presa, cu un discurs, organizata ca o FESTIVITATE IMPORTANTA, dar nu se ocupa nimeni de asa ceva. Nu exista un compartiment de propaganda, multi sau infipt la functi, dar nu fac nimic.
Motivatia schimbarii cond. pdl Braila este necesara, urgenta, dar nu pe jumatati de masura.
ECHIPA nu are o strategie de lucru, cere schimbarea numai pentru DUMITRIU, dar BALCAN, BADALAN si alti secretarasi ce facem cu ei? Pe cine punem in loc nu spune, ce facem atunci ? SCHIMBAM O SECETA CU O INUNDATIE? NU  ESTE  TOT O CALAMITATE?
SA facem curatenie in partid, scosi toti cei care GRAVITEAZA in jurul lui BALCAN-DUMITRIU-BADALAN.
CER UNII SCHIMBAREA DIN MOTIVE  PERSONALE, NU LI SAU DAT SINECURILE CERUTE. NU BENEFICIAZA DE PROTECTIE ,SA FIM SERIOSI CA NU ARE CURAJ FINANTELE-GARDA-OPC – ITM SA CALCE CU CONTROALE IN BATATURA UNORA.
LA UNII  BIRUL PUS DE SEFI LI SE PARE EXAGERAT. AU FIRME  SI NU PRIMESC COMANZI PENTRU ELE, SEFII AU PREFERAT PE ALTII.  ASTEA SUNT PRINCIPALELE MOTIVE ALE UNORA.
UNORA LE PLACE  JAZZ-ul. NU  LE PASA DE PARTID, BANII SA  IASA.
CRUCIADA ARE ALTE MOTIVE  DE A SCHIMBA ACESTI INDIVIZII, UNELE SUNT CELE DE MAI SUS”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-