Published On: joi, Aug 25th, 2011

Intre doua avioane de Cynthia Langston

Share This
Tags

Intre doua avioane a intrat inca de la aparitie in topul Hot Beach Read al Star Magazine si, datorita succesului fulminant la public, continuarea romanului urmeaza sa apara cat de curand.
Fiindca nu-i tocmai ceea ce se cheama o fashionista, Lindsey Miller e de-a dreptul socata cand i se ofera un job de vis: sa scrie un newsletter pentru o agentie specializata in „vanarea trendurilor“ pe cele doua coaste ale Atlanticului. Intr-o clipa, viata i se da peste cap – zboara saptamanal intre New York si L.A. Ca sa descopere ce e in si ce e out in moda, bate cele mai in voga cluburi In cautare de trendsetters si ia pulsul strazii In cele doua mari capitale ale sicului. si, in vreme ce electrizantul Manhattan i-l scoate in cale pe brokerul de pe Wall Street Victor Ragsdale, insorita Californie iese la inaintare cu Danny Wynn, un surfer bronzat, cu cei mai incredibili ochi albastri. Cum sa se imparta biata Lindsey intre cele doua vieti si care dintre cei doi barbati o fi oare Mister Right?

“ Daca pui o tipa celibatara sa termine fraza “sa treci cu masina pe langa…” nici nu o sa stea pe ganduri : “sa treci cu masina pe langa casa nenorocitului, tarziu in noapte, ca sa vezi daca e acasa si ce face si daca e vreo masina necunoscuta prin preajma, care ar putea fi a unei noi prietene” . Tabloul complet e oferit de la bun inceput.”

O lectura amuzanta potrivita pentru sfarsitul vacantei. Va doresc lectura placuta!

Comentarii

comentariu

About the Author

-